TTK AĞIR SANAYİ PARÇALARI ÜRETECEK

TTK AĞIR SANAYİ PARÇALARI ÜRETECEK

CHP Zonguldak Milletvekili ve KİT Komisyonu Üyesi Deniz Yavuzyılmaz, Makine Kimya Endüstrisi Kurumu ve TTK Merkez Atölyesi arasında sağladığı koordinasyonla silah üretiminde parça üretimi aşamasını TTK'da seri üretim şeklinde sağlamasının ilk adımlarını attı. Yavuzyılmaz, 'Zonguldak'ta Savunma Sanayiini kurmak için süreç yönetimini ve koordinasyonu başlattım. Makine Kimya Endüstrisi Kurumu'nun ağır ve hafif silah gruplarındaki ürün parçalarının birçoğunun TTK Makina Fabrikalarında seri üretilmesi için çalışmalarımız sürüyor. MKEK ve TTK Genel Müdürlerine teşekkür ediyorum' dedi.

CHP Zonguldak Milletvekili KİT Komisyonu Üyesi Deniz Yavuzyılmaz, Makine Kimya Endüstrisi Kurumu’nun ürettiği ağır ve hafif silahların parçalarının TTK Merkez Atölyesi’nde seri bir şekilde üretilmesi için ilk adımı attığını belirterek Zonguldak'ta ağır sanayi silah üretimine başlanması halinde TTK Merkez Atölyesinin eski yıllarda olduğu gibi yüksek iş potansiyelini yeniden canlandırmasının beklendiğini kaydetti.

MKEK Genel Müdürü Yasin Akdere ve TTK Genel Müdürü Kazım Eroğlu ile bir süredir gerekli görüşmeleri yürüten Yavuzyılmaz Makine Kimya Endüstrisi Kurumu tafafından TTK Merkez atölyesinde silah parçaları üretimine geçilmesi amacıyla ziyaretlerin süreceğini belirtti.

Güncelleme Tarihi: 16 Şubat 2021, 11:21
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER