TTK ve OGM imzaladı

TTK ve OGM imzaladı

TTK ve OGM imzaladı

Orman Genel Müdürlüğü İle TTK Genel Müdürlüğü Arasında Maden Direği Sözleşmesi İmzalandı…

Orman Genel Müdürlüğü ile merkezi Zonguldak’ta bulunan Türkiye Taşkömürü Kurumu Genel Müdürlüğü arasında Maden Direği Tahsis Fiyat Protokolü 22.01.2019 tarihinde imzalandı.

Maden Direği Tahsis Fiyat Protokolü için Zonguldak’ a gelen Genel Müdür Yardımcısı Hayati Özgür ve İşletme ve Pazarlama Daire Başkanı Kenan Akyüz Zonguldak Orman Bölge Müdürü Zekeriya Beyazlı’ yı makamında ziyaret etti.

TTK Genel Müdürlüğü sosyal tesislerinde düzenlenen imza törenine TTK Genel Müdürü Kazım Eroğlu, Orman Genel Müdür Yardımcısı Hayati Özgür, TTK Genel Müdür Yardımcısı Ercan Gebeş, İşletme ve Pazarlama Daire Başkanı Kenan Akyüz, Zonguldak Orman Bölge Müdürü Zekeriya Beyazlı, TTK Genel Müdürlüğü Yetkilileri ve İşletme ve Pazarlama Daire Başkanlığı Şube Müdürleri katıldı.

Protokol İmza Töreninin ardından Genel Müdür Yardımcısı Özgür, İşletme ve Pazarlama Daire Başkanı Kenan Akyüz, Zonguldak Orman Bölge Müdürü Zekeriya Beyazlı, Bölge Müdür Yardımcısı Orhan Şahin ve Şube Müdürleri maden direklerin kullanım alanları ve TTK çalışmalarını yerinde görmek amacıyla TTK Maden Müzesinde ve Eğitim Ocağında incelemelerde bulundular.

Maden Direği Tahsis Fiyat Protokol gereğince TTK Müesseseleri, 2019 yılında ihtiyaç duyacakları tip ve özelliklerdeki maden direğini; bu sözleşmede belirlenen şartlar dahilinde, Genel Müdürlüğe bağlı Orman İşletme Müdürlüklerinden sağlayacak.

Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 23 Ocak 2019, 15:19
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER