Tüm halk davetli

Tosun, 15 Temmuz tarihinin yıl dönümü nedeniyle yapılacak etkinliklere tüm halkı davet etti.

Tüm halk davetli

AK Parti Zonguldak İl Başkanı Zeki Tosun, 15 Temmuz tarihinin yıl dönümü nedeniyle yapılacak etkinliklere tüm halkı davet etti.

Tosun konu ile ilgili olarak yaptığı yazılı açıklamada programla ilgili bilgi vererek, etkinliklerin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın himayesinde yapıldığına dikkat çekti.

Etkinliklerin bugün yapılacağına işaret eden Tosun şunları söyledi:

“Darbe Girişimine karşı Aziz Türk Milletinin gösterdiği şanlı direniş ve Milli İradeye sahip çıktığı 15 Temmuz tarihinin yıl dönümü nedeniyle Sayın Cumhurbaşkanımızın himayelerinde gerçekleştirilen etkinlikler çerçevesinde,

11 Temmuz 2017 Salı Günü 11.00’da Şehitlik ziyaret edilerek Aziz Şehitlerimizin ruhlarına Kur’an-ı Kerim tilaveti yapılacak ve dualar edilecektir. 11.45’ da Gazipaşa Caddesinde (Emral Çarşısı yanı)bulunan Güzel Sanatlar Galerisi sergi salonunda 15 Temmuz direnişini anlatan Fotoğraf sergisi açılışı gerçekleştirilecek,

Öğle Namazına Müteakip, Acılık Hz. Ali Camiinde Şehitlerimizin ruhları ve aziz hatıraları için Mevlid-i Şerif okutulup akabinde ikramda bulunulacak. 11 Temmuz 2017 Salı  gerçekleştirilecek etkinliklere Tüm halkımız davetlidir.

 

Güncelleme Tarihi: 11 Temmuz 2017, 07:26
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER