Tüm İşçi Emeklileri Derneği’nden GMİS’e ziyaret

Tüm İşçi Emeklileri Derneği’nden GMİS’e ziyaret

Tüm İşçi Emeklileri Dul ve Yetimleri Derneği Zonguldak Şube Başkanı Mustafa Sarıoğlu, Genel Maden İşçileri Sendikası’nı (GMİS) ziyaret ederek Genel Başkan Hakan Yeşil ile görüştü.  

  Tüm İşçi Emeklileri Dul ve Yetimleri Derneği Zonguldak Şube Başkanı Mustafa Sarıoğlu ile Genel Sekreter Adnan Küçükvar, Genel Maden İşçileri Sendikası’nı (GMİS) ziyaret ederek Genel Başkan Hakan Yeşil ile görüştü. Ziyarette GMİS Genel Başkan Yardımcısı İsa Mutlu, Genel Sekreter Ertan Kaya ile Genel Mali Sekreter Volkan Yıldız hazır bulundu. Ziyarette Sarıoğlu ve Küçükvar, Tüm İşçi Emeklileri Derneği’nin faaliyetleri hakkında bilgi verdi.

YORUM EKLE
YORUMLAR
Cüneyt
Cüneyt - 3 yıl Önce

Acaba faaliyetler derken neden bahsettiler emeklileri o derneğe hangi sahte belge ve imzalarla nasıl üye yaptıklarınımi veya emeklileri tefecilerin eline nasıl düşürdükleri imi yada emeklileri tefecilerin eline düşürüp aldıkları komisyonlarimi anlattı Mustafa denilen ırz düşmanı ve yanın da sus ,,,,, olarak taşıdığı adnani ikimizde birbirinizden asagalim insanlarıniz sizin ne mal olduğunuzu yakında ortaya çıkaracak ve gereken cezaları almanızı sagliyacam yakında gazetelerde ve televizyonlarda gereken açıklamaları belgeli bı şekilde sunacam

SIRADAKİ HABER