Tümen'e sahte Ecevitçi dediler!

Tümen'e sahte Ecevitçi dediler!

Tümen'e sahte Ecevitçi dediler!

Demokratik Sol Parti (DSP) Zonguldak İl Başkanı Sercan Günarslan, İYİ Parti’den 1.sıra Milletvekili adayı olan Aydın Tümen’le ilgili olarak; “Ecevit’e ihanet edeni sandığa gömeceğiz” şeklinde Tümen’e ateş püskürdü.
ECEVİT’E İHANET EDEN, TÜMEN’İ SANDIĞA GÖMECEĞİZ..
Zonguldak, Türkiye siyasetinde çok önemli yere sahip olan illerimizin başında gelir. Özellikle sosyal demokrat seçmen açısından, demokratik sol politikalar açısından bu önemi bir kat daha öne çıkmaktadır. Fakat, partilerin açıklanan milletvekili aday sıralamalarını incelediğimizde İYİ Parti listesinin başında, hem de Zonguldak gibi Ecevit’le özdeşleşmiş bir İl’e Ecevit’e geçmişte ihanet etmiş onu sırtından hançerlemiş bir kişi olan Aydın TÜMEN’in ,hem de 1. Sıradan Aday gösterildiğini görüyoruz.Öncelikle ifade etmeliyim ki İYİ Parti Genel Merkezi’nin bu tasarrufu, Bülent ECEVİT’ e sonsuz sevgi ve saygısı olan Zonguldak halkına hakarettir.
Bülent Ecevit’in Zonguldak halkının gönlünde apayrı bir yeri vardır.Sayın TÜMEN, Geçmişte kendisini genç yaşta Milletvekili ve Bakan yapmış olan Ecevit’e ve partisi DSP’ye ihanet etmiştir. Aday olmak için Zonguldak’ı tercih etmesi de Zonguldak halkının Karaoğlan ECEVİT sevgisi üzerinden oy devşirme çabasıdır.
Sayın Tümen zannetmesin ki DSP seçime katılamıyor diye kendisini destekleyecek,DSP’ liler den ASLA bir tek oy dahi alamayacaktır. Kendisini sandığa gömeceğiz, Ankara’ya göndermeyeceğiz.DSP seçimlere haksız hukuksuz yere alınmadığı için Parti olarak MİLLET İTTİFAKINI destekleme kararı aldık, fakat sadece Zonguldak özelinde ECEVİT’ e haksızlık ve ihanet eden bir kişiyi aday gösterdiği için İYİ PARTİ ’yi bunun dışında tutuyoruz ve asla desteklemiyoruz bu böyle bilinmelidir.Ecevit’i sırtından hançerleyen bu kişinin milletvekili adayı olarak gösterme cüretini gösteren İYİ Parti’ye Zonguldak halkı hak ettiği cevabı sandıkta mutlaka verecektir.
DSP Zonguldak örgütü, Rahmetli Genel Başkanımızın adını kullanan bu sahte Ecevitçileri köy köy, mahalle mahalle çalışarak halkımıza teşhir edecektir!”

Haber Kaynağı, Sinan Çerçioğlu

Güncelleme Tarihi: 12 Haziran 2018, 22:26
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER