Tümen, "Ecevit'te Zonguldaklı değildi!"

Tümen, "Ecevit'te Zonguldaklı değildi!"

Tümen, "Ecevit'te Zonguldaklı değildi!"

İYİ Parti İl Başkanlığında Zonguldak Milletvekili aday tanıtım toplantıları düzenlendi. Beş Milletvekili adayının kendini tanıtmasının ardından günlerdir konuşulan İYİ Parti 1.sıra Milletvekili adayı Aydın Tümen, “Ecevit’te Zonguldaklı değildi” dedi.

İYİ Parti 1.sıra Milletvekili adayı Aydın Tümen, “Kendi biyografisinden bahsettikten sonra siyasetin her noktasında yer aldım. Özellikle 95 yılında milletvekili görüşmelerini bizzat ben yaptım, bu bölgedeki tüm DSP milletvekillerinin referansı da ben oldum dedi.
Devlet bakanlığı döneminde yaşadıklarını da anlatan Aydın Tümen, 2002den sonra türkiye karanlık bir yola girdi. Biz hep merkezde yer alacak bir yapının ancak bu karanlığı dağıtabileceğini söyledik ve nihayet Meral Akşenerin öncülük ettiği bu hareket toplumsal tabanda da karşılığını buldu. Çok kısa sürede bu parti 81 ilin ilçe ve mahallelerine kadar örgütlendi. Bizim bu rüzgarımız birilerini korkuttu ve durup dururken bu yüzden erken seçime girdiler. Herşey bu kadar yolundaysa neden erken seçime girdiler? Bunu anlatmak zorundalar! Burda bir korku vardı, İYİ Partinin korkusu ve seçime girmemesi çabası... Karalamalara başlayacaklar, itibarsızlaştırmaya çalışacaklar biz bunu biliyoruz ve hazırız. Biz bundan korkmuyoruz. Biz henüz kurumsallaşmadan bu seçimle karşı karşıya bırakıldık ve bu kısa sürede adaylar belirlendi. Bu kısa süre içinde birtakım hatalar, yanlışlar olmuş olabilir. Ama burada olan herkes meral akşeneri cumhurbaşkanı yapıp bu karanlığı dağıtmak için kararlıdır. Bu iktidar ekonomi ile geldi ekonomi ile gidecek! 80 yıllık üretilen bütün değerleri yandaşa yok pahasına sattılar! Bu dönem çekilen sıkıntı da bu... İlk seçildiklerinde kredi alıyorlardı, sıcak para geliyordu ama artık bu sıcak para kesildi. Umarım iltidarı kısa sürede alır ve güven ortamı oluştururuz yoksa bu ekonomik durum çok daha ağırlaşacak.
Toplumun huzur ve mutluluğunu sağlamak zorundayız. Eğer insanlar Zonguldakı terk ediyorsa burada bir sıkıntı vardır. Zonguldak Cumhuriyetin göç alan, hızla büyüyen birkaç ilinden bir tanesiydi. Bunun sebebi bizler değil iktidardı! Aydın Tümen’in İzmirli olduğunu değil bunu sormamız gerekir. Bilimsel bir çalışma oturtmaya çalıştık. Adaylar bu sebeple böyle belirlendi. Önümüzde bir çalışma var ve köylerde, mahallelerde, STKlarda bizi hep birlikte göreceksiniz.

 

Güncelleme Tarihi: 26 Mayıs 2018, 15:21
YORUM EKLE
YORUMLAR
Suat
Suat - 6 yıl Önce

Kardeşim sen şaka mısın? Genel merkezi hadi böyle kandırdın diyelim Zonguldak halkı yer miii

SIRADAKİ HABER