Türk Kamu-Sen’den KGD’ye ziyaret…

Türk Kamu-Sen’den KGD’ye ziyaret…

Türk Kamu-Sen Zonguldak İl Temsilcisi ve Türk Tarım Orman Sen 6 nolu Bartın- Karabük Şube Başkanı Mithat Bülent Bağcı, Türk Büro Sen Başkan Yardımcısı Levent Karanfil, Türk Genel Hizmet Sen Zonguldak İl Başkanı Özkan Başkurt ile Türk Tarım Orman Sen Başkan Vekili Osman Karaköse Karaelmas Gazeteciler Derneği'ni (KGD) ziyaret ettiler.

Ziyaretin amacıyla ilgili konuşan Mithat Bülent Bağcı şunları söyledi;

"Türkiye Kamu-Sen en son yetki döneminde 426 bin üyesiyle kamuda memurun,çalışanların gür sesi olmaya devam ediyor. 2. bir konfederasyon. Bu bağlamda Zonguldak ilimizde de çeşitli çalışmalar yapıyoruz. Kurum ziyaretleri, arkadaşlarımızın sosyal ekonomik grupları bunlarla ilgili yaptığımız inceleme, araştırma bürokrasiyle görüşme,ziyaretler, basın ziyaretleri bu şekilde devam ediyoruz. Gündemi takip ediyoruz özellikle Azerbaycan ve Ermenistanla olan sıkıntısı yakından takip ediyoruz. Bu konuda devletimizin alacağı her türlü kararda yanındayız, destekçisiyiz. Bize zaman ayırdığınız için teşekkür ediyoruz."

Daha sonra söz alan Karaelmas Gazeteciler Derneği (KGD) Başkanı Mustafa Emen ise "Ziyaretinizden dolayı bende teşekkür ediyorum, başarılar diliyorum. Kadir Bacıoğlu'ndan aldığınız bayrağı en iyi şekilde temsil edeceğinize, başarılı olacağınıza inanıyorum. .Tekrar hoşgeldiniz diyorum, teşekkür ediyorum."dedi.

Güncelleme Tarihi: 12 Ekim 2020, 18:21
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER