TÜRK KIZILAYI DEVLET HASTANESİNE SOLUNUM CİHAZI DESTEĞİNDE BULUNDU

TÜRK KIZILAYI DEVLET HASTANESİNE SOLUNUM CİHAZI DESTEĞİNDE BULUNDU

Türk Kızılay Zonguldak Şubesi'nce sağlık çalışanlarına destek olmak amacıyla Atatürk Devlet Hastanesi'ne iki adet solunum cihazı teslim edildi.
Türk Kızılay Zonguldak Şubesi, koronavirüs sürecinin başladığı günden bugüne sağlık çalışanlarına destek olmaya devam ediyor. Bu kapsamda Şube Başkanı Aydın Ergenç'in öncülüğünde Atatürk Devlet Hastanesi'ne iki adet solunum cihazı takdim edildi. 
Konuyla ilgili açıklama yapan Türk Kızılay Zonguldak Şube Başkanı Aydın Ergenç, sağlık çalışanlarına katkılarının devam edeceğini belirterek; "Türk Kızılay olarak bugünde Atatürk Devlet Hastanesindeyiz. Sağlıkçılarımız bizim kahramanlarımız. Biz onların yanında olacağımızı söylemiştik, olmayanda devam edeceğiz. Şimdide iki adet solunum cihazını hastanemize bağışlıyoruz." dedi.
İl Sağlık Müdürü Ertuğrul Güner de Kızılay'ın her daim sağlıkçılar ile omuz omuza hizmet verdiğini vurgulayarak; "Kızılay ile biz sağlığı ayrı görmüyoruz. Her yerde omuz omuza sağlık hizmeti verdik. Pandemi döneminde de hep yanımızda oldular. Aydın bey ve ekibine teşekkür ediyoruz." ifadelerine yer verdi.
Atatürk Devlet Hastanesi Başhekimi Hasan Tosun ise, solunum cihazlarının hastane için önemine dikkat çekerek; "Sürecin başından beri kızılay bizim yanımızda Bu cihazlar yoğun bakımda kullanılan en üst düzey cihazlar. Ekonomik değeri ve işlevi de fazla olan cihazlar. Her yatağa bir mekanik ventilatör kullanabilecek duruma ulaştık. İhtiyaç duyarsak bunlar çok kıymetli durumda olacak." diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 19 Şubat 2021, 13:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER