Türkiye rekoru Satılmış Gebeş’te...

Türkiye rekoru Satılmış Gebeş’te...

Türkiye rekoru Satılmış Gebeş’te...

“Yüzde 54 ile başladık yüzde 59 oldu, yüzde 69 oldu ve şimdi de yüzde 80 oldu” Çaydeğirmeni Belediye Başkanlığını yüzde 80 gibi rekor bir oyla kazanan Satılmış Gebeş, çarpıcı açıklamalarda bulundu Dördüncü kez seçimleri üst üste kazanarak kırılması güç bir rekora imza atan Çaydeğirmeni Belediye Başkanı Satılmış Gebeş, seçmenlerine teşekkür etti.

TÜRKİYE REKORUNU KIRDIK

Yüzde 80 gibi bir oranla seçimleri kazanması nedeniyle belde sakinlerine teşekkür ettiğini ifade eden Belediye Başkanı Satılmış Gebeş, şunları ifade etti: “Türkiye’deki seçim tablosuna baktığımızda gerçekten aldığımız oy çok güzel bir oy. Öncelikle ben seçimlerin ben beldeme, ilimize, ilçelerimize, ülkemize hayırlara vesile olmasını diliyorum. Destek veren ve emek veren herkese teşekkür ediyorum. Yaptığımız çalışmaları göz ardı eden ve görmezden gelenleri de Cenab-ı Allah’ın bir ayeti vardır, Gözlerine perde inmiştir görmezler, kulakları duymaz o anlamda değerlendiriyorum. Allah’a şükürler olsun ki aday olduğunuz 2004 yılından bu yana her seçimde oylarımızı artırarak geldik. Yüzde 54 ile başladık yüzde 59 oldu. Yüzde 69 oldu ve şimdi de yüzde 80 oldu. Tabi ki bu bizim yürüdüğümüz yomun doğru olduğu, vatandaşla her geçen gün bütünleştiğimizi, yaptığımız hizmetlerin kabul gördüğü anlamında. Benim için en büyük etmenlerden bir tanesi bu dönem dördüncü dönem kuralı ile ilgili bir sıkıntı vardı, Aday olacak mı olmayacak mı 3 dönem kuralı işleyecek mi diye. Allah razı olsun başta değerli milletvekillerimizden, il başkanımızdan, teşkilatlarımızdan, bize inandılar, güvendiler. Sayın Cumhurbaşkanımıza gittiler bizim aday olmamız noktasında ve dördüncü dönem de adaylığa yakışır şekilde sandıktan çok güçlü bir şekilde çıktım. Türkiye rekorudur. Yani siyaset tarihinde belki de eşine ve benzerine ender rastlananlardan bir tanesi, 9 belediye meclisi üyesini tamamını aldık. Muhelafetin hiç bir belediye meclis üyesi yok. Rüyamda seçimlerden önce 90 rakamı görmüştüm. Bu belediye meclisinde 9-0 olacağının işaretiymiş meğer. Şükürler olsun güzel bir sonuç. Çaydeğirmeni mutlu, Çaydeğirmeni halkı belediye başkanlarında memnu. Yaptığı hizmetlerden memnun. İnşallah bundan sonraki süreçte de Çaydeğirmeni’nde gönüllerde edindiğimiz bir yerimiz var. Bu yerimizi muhafaza etmek ve daha da güçlendirmek, Çaydeğirmeni’mizin beklentileri noktasında hizmet yapmak istiyoruz.

” BELEDİYE MECLİSİNDE 9-0 YAPTIK..

Seçimlerde kazananlara seslenen Belediye Başkanı Satılmış Gebeş, “Şunu söyleyeyim, tabi ki seçimin kazananı olacak galibi olacak. Ben kaybeden arkadaşlarımızın da üzülmemelerini istiyorum. Bu bir yarıştır ve bu yarışın mutlaka bir kazananı olacaktır. Kazanan arkadaşlarıma şunu ifade etmek istiyorum hepsi ateşten bir gömlek giydiler. Önlerimizde şehrimizin, ilçelerimizin, beldelerimizin beklediği hizmetler var ve bir hizmet yarışı söz konusu. İnşallah kendileri muvaffak olurlar. Ben kazanan, seçilen herkese başarılar diliyorum. kaybedenlere de üzülmemelerini tavsiye ediyorum ve bunda da bir hayır vardır diyorum” şeklinde konuştu.

ÇAYDEĞİRMENİ BÖLGENİN GÖZDE VE MARKA BELDESİDİR

Yeni dönemde Çaydeğirmeni’ni neler bekliyor sorusunu cevaplayan Belediye Başkanı Satılmış Gebeş, “Şimdi Çaydeğirmeni sürekli önüne hedefler koyan ve büyük hedefleri olan bir belde. Bu önümüze koyduğumuz hedefleri her seçimde ulaşan ve vaatlerimizi yerine getirdiğimiz bir belde. Çaydeğirmeni ile ilgili yine çok güzel projelerimiz var ve burada projelerimizi anlatmakla bitmez. Önümüzdeki süreçte Çaydeğirmeni bölgenin gözde ve marka beldesidir. Belediye hizmetleri anlamında üst düzey hizmetlerin yapıldığı bir yerdir ve bizi izlemeye devam edin diyoruz.”
 

Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 02 Nisan 2019, 23:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER