Türkiye'miz, bu noktada da sıkıntıya doğru gitmektedir

Maalesef Türkiye'miz, bu noktada da sıkıntıya doğru gitmektedir.

Türkiye'miz, bu noktada da sıkıntıya doğru gitmektedir

SAADET Partisi (SP) Genel Başkan Yardımcısı Hasan Bitmez, Cumhurbaşkanı, yalnız kaldığını söylüyor; ama yalnız kalmasının yanındaki en büyük etken, kendisidir. Kim, kendisine yalakalık yapıyorsa onu yanında bulundurunca, onlar da Cumhurbaşkanı, senden büyük Allah var demeyi de sağlayamıyorlar dedi.
SP Genel Başkan Yardımcısı Bitmez, partisinin Zonguldak Belediyesi Nikah Salonunda düzenlenen merkez ilçe olağan kongresine katıldı. Burada konuşan Bitmez, Türkiyenin en büyük probleminin kutuplaşma olduğunu söyledi. Türkiyenin iyi yönetilmediğini savunan Bitmez, Ülkemiz açısından tehlike arz eden bir husus, tek adımla bu ülkenin yönetilmesidir. Cumhurbaşkanı, yalnız kaldığını söylüyor; ama yalnız kalmasının yanındaki en büyük etken, kendisidir. Yanında ona düzgün akıl verecek, fikir verecek, istişare ettiğinde kendisini doğru yönlendirecek isimlerin bulunmasını temin etmeyişindendir. Kim, kendisine yalakalık yapıyorsa onu yanında bulundurunca, onlar da Cumhurbaşkanı, senden büyük Allah var demeyi de sağlayamıyorlar. Ne derse Sen doğru yaparsın noktasında bir adım atıyorlar. Bu nedenle tek adamlık tehlikesi ile Türkiye, karşı karşıyadır diye konuştu. 
Tek adamlık yönetiminde olanların kaybetme korkusuyla yanlış işler yapabileceğini söyleyen SP Genel Başkan Yardımcısı Bitmez, Maalesef Türkiyemiz, bu noktada da sıkıntıya doğru gitmektedir. Bununla birlikte ülke menfaatleri öfkelenip, kişisel riskler göz önünde bulundurularak, adımlar atılır. Ülkemiz, iyi yönetilmiyor derken, bunlardan bir tanesi, Türkiyede maalesef bir ekonomik yıkım vardır. İktidarda olmayan muhalefet partilerinin görevi, iktidarda bulunan partinin yaptığı yanlışlıkları, eksiklikleri düzeltmek üzere dile getirmektir dedi.

 

haber

Güncelleme Tarihi: 19 Kasım 2017, 14:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER