UBER Zonguldak'a gelecek mi?

UBER Zonguldak'a gelecek mi?

UBER Zonguldak'a gelecek mi?

Son dönemde ulusal medyada gündem olan ve hatta İstanbul’da ki taksicilerin sert basın açıklamları ile yasaklanmasını istediği UBER uygulaması ilerleyen dönemde Zonguldak’a gelir mi? Teknolojik alt yapının kullanılarak internetin nimetlerinden faydalanan UBER telefon uygulaması sizi en yakında ki araç ve sürücü ile eşleştirerek yolculuk imkanı tanıyor. Ayrıca UBER ile ne kadar yol gideceğini ve tahmini olarak ne kadar ücret ödeyeceğiniz yine araca binmeden uygulama üzerinden görülüyor. Yine ulaşım hizmetine yapacağınız ödemleri kredi kartı veya bankı kartı üzerinden yapılabiliyor.
“CEZA YAĞIYOR”
İstanbul’da UBER’a ait bazı araçların kurşunlandığı haberleri gelirken devlet tarafından firmaya veya UBER’i kullanan yolculara ceza yağıyor. Özellikle İstanbul’da yaşayan vatandaşların taksicilerden çok şikayetçi olması UBER uygulamasının yaygınlaşmasının temek faktörleri arasında yer alıyor. Müşteri memnuniyetinin farklı iç görülere dayandığı çağımızın şartlarında bazı vatandaşlar taksicilerin ücret politikası ve katı tutumlarından şikayetçi olduğu bilinen bir gerçek.
ZONGULDAK’A GELECEK Mİ?
Şartlar böyle olunca Zonguldak kent merkezinde genelde eş, dost, akraba üzerinden fiyat politikası yürüten taksicilerin İncivez’de üniversite bölgesinde ise fark davrandığı söylentileri geliyor. Üniversite öğrencileri Twitter üzerinden yaptığı paylaşımlar ile Zonguldak’ta UBER’in kullanılma açılmasını talep ediyor. Şirketin bu yönde bir kararı olup olmadığı bilinmezken UBER’in gelmesi durumunda Zonguldak’ta büyük tartışmaların yaşanabileceği bir gerçek.

Güncelleme Tarihi: 14 Mart 2018, 07:27
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER