Ülke ortalamasından yüksek oy aldık!

Ülke ortalamasından yüksek oy aldık!

Ülke ortalamasından yüksek oy aldık!

Ak Parti İl Başkanı Zeki Tosun, 24 Haziran gerçekleştirilen seçimlerin ardından değerlendirmelerde bulundu. Tosun, Milletvekili seçilen isimler ile birlikte teşekkür ziyaretleri gerçekleştirdiklerini dikkat çekerek yakın illerde bulunan Ak Parti teşkilatlarının ise böyle bir uygulama yapmadığını dile getirdi.
Diğer taraftan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Zonguldak mitinginde verdiği işçi alım sözü üzerine açıklamalarda bulunan Başkan Tosun, verilen vaatlerinde yerine getirileceğini özellikle TTK’ya işçi alımı noktasında yılbaşına kadara gerekli çalışmaların yapılacağını ifade etti.
AK Partili Tosun, Lavuar alanına yapılacak Millet Bahçesi ile ilgili çalışmaların devam ettiğini diğer taraftan Manolya Parkın isminin de değiştirilerek Millet Bahçesine çevrileceğinin belirtti. Tosun açıklamaları ışığında Zonguldak’ta lavuar alanına yapılacak olan Millet Bahçesi ile beraber iki adet Millet Bahçesi olacak.
“ÜLKE ORTALAMASINDAN YÜKSEK ALDIK”
Ak Parti’nin Zonguldak’ta aldığı oyun ülke ortalamasından fazla olduğuna dikkat çeken Başkan Tosun açıklamasında, “24 Haziran seçimlerini geçirdik. Üç milletvekilinin yanı sıra Türkiye ortalamasının üstünde bir oy oranı yakaladık. Milletvekili ortalamasının 3 puan Cumhurbaşkanlığı ortalamasının ise 4 puan üzerinde bir oyla hemşehrilerimiz Ak Parti’ye teveccüh gösterdi. Seçimlerin hayırlı olmasını diliyoruz. Vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Üç milletvekilimiz ile Zonguldak’ın işlerini Ankara’da takip etmek için yakın çalışıyoruz. Büyük ihtimalle yarın mazbatalarımızı alacağız. Yapılacak olan yemin töreninden sonra çalışmalarımıza devam edeceğiz. İlk hedefimiz ise Zonguldak’ta devam eden projelerin daha hızlı şekilde devam etmesini sağlamak olacaktır. Mutlu bir şehir istiyoruz. Tabi seçimden sonra ki iki gün ilçelerimizi ziyaret ederek vekillerimizle teşekkür buluşmaları gerçekleştirdik. Çevremizde ki yakın il başkanları ile konuşmamızda böyle bir uygulama yapmadıklarını öğrendik. Tabi biz sıcağı sıcağına böyle bir uygulama yapmak istedik” dedi.

Haber Kaynağı, Sinan Çerçioğlu

Güncelleme Tarihi: 28 Haziran 2018, 20:24
YORUM EKLE
YORUMLAR
ahmet kara
ahmet kara - 6 yıl Önce

10bin oy kaybettin boş konuşma

SIRADAKİ HABER