Ülkücüler kan verdi...

Ülkücüler kan verdi...

Ülkücüler kan verdi...

Zonguldak Ülkü Ocakları İl Başkanı recep Yavuz ve ülkü ocakları mensubu gençler Kızılay’a kan bağışında bulundu. İzmir’de bölücü terör örgütü mensupları tarafından şehit edilen Fırat Çakıroğlu anısına gerçekleştirdikleri kan verme kampanyası hakkında bilgi veren Başkan Yavuz, “ Fırat yılmaz Çakıroğlu kan bağışı kampanyası düzenleyerek kanın acil değil sürekli ihtiyaç olduğunu vurgulayarak şehadetinin 3 yılında 24 yaşında şehit olan Fırat kardeşimiz adına 24 kardeşimizle kan bağışı yapıyoruz ve tüm Zonguldak halkına kan bağışının önemini bir kez daha hatırlatıyor kan vermeye davet ediyoruz” dedi.


“KAN SÜREKLİ İHTİYAÇTIR”
Kan bağışı sırasında açıklamalarda bulunan Zonguldak Ülkü Ocakları İl Başkanı recep Yavuz, “20 Şubat 2015 tarihinde Ege üniversitesinde şehit edilen ve acısı hala yüreğimizde olan Fırat yılmaz Çakıroğlu kardeşimiz adına 20 Şubat’tan bu yana çeşitli etkinlikler ile andık. 20 Şubat’ta ülkü ocakları il ve ilçe başkanlıklarımız tarafından üniversitelerimizde sözde öğrenci kimliği ile PKK uzantılarını istemediğinizi ayrıca kaleminden kan damlayan akademisyenlerin olmaması gerektiğini ve yeni fırsatlar şehit olmasın diye vurgu yaptık akabinde lokma dağıttık. Yine aynı gün içerisinde tüm ocaklarımız tarafından başta Fırat yılmaz Çakıroğlu olmak üzere tüm şehitlerimiz için Kuran okuttuk dualar ettik. Yine bu hafta içinde Fırat yılmaz Çakıroğlu futbol turnuvası ile Türk gençliğini spora davet ettik. Bugün de Fırat yılmaz Çakıroğlu kan bağışı kampanyası düzenleyerek kanın acil değil sürekli ihtiyaç olduğunu vurgulayarak şehadetinin 3 yılında 24 yaşında şehit olan Fırat kardeşimiz adına 24 kardeşimizle kan bağışı yapıyoruz ve tüm Zonguldak halkına kan bağışının önemini bir kez daha hatırlatıyor kan vermeye davet ediyoruz” dedi.
YAVUZ KONFERANSA DAVET ETTİ
Gerçekleştirecekleri konferansa Zonguldak halkını davet eden Başkan Yavuz, “Yine ülkü ocakları il başkanlığı olarak son zamanlarda sosyal medya ve basına yer alan Kızıl elmanın çıkış coğrafyası olan Türkistan coğrafyasını Prof.Dr Saadettin Yağmur Gömeç hocamızın katılımı ile Türkistan Coğrafyası ve bağımsızlık hareketleri konulu konferansta tanıtacağız Belediye nikah salonunda 3 Mart cumartesi saat 18.30 da gerçekleştireceğimiz konferansımıza tüm Zonguldak halkı davetlidir” şeklinde konuştu.

Güncelleme Tarihi: 01 Mart 2018, 15:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER