ÜLKÜCÜLER YARDIM KÖPRÜSÜ İNŞA EDİYOR.

ÜLKÜCÜLER YARDIM KÖPRÜSÜ İNŞA EDİYOR.

ÜLKÜCÜLER YARDIM KÖPRÜSÜ İNŞA EDİYOR.

Gökçebey Ülkü Ocakları Yardım Köprüsü projesi adı altında yardıma muhtaç insanlara yardım götürmeyi, yüzlerde Küçük bir tebessüm bırakmayı hedefliyor.

 

Proje kapsamında açıklama yapan Gökçebey Ülkü Ocakları Başkanı Zeki Maloğlu: Bundan bir sene önce Genel Başkanımız Olcay Kılavuz beyin emri ile Türkmen soydaşlarımıza Gökçebey’den yardım götürmek için teşkilatımızla birlikte ummalı bir çalışma ortamına girip, kıymetli vatandaşlarımızın da desteği ile yardım toplayıp Türkmeneline Soydaşlarımıza göndermiştik.

 

Bu durumun bir benzerini de Gökçebey’de yardıma muhtaç vatandaşlarımıza uygulamak istedik. Ve bunun için Yardım Köprüsü adı altında bir proje başlattık.

 

Projemizde teşkilatımızla birlikte Gökçebey’imizde gerçekten yardıma muhtaç, ihtiyaç sahiplerimizi tespit edip vatandaşlarımızın bizlere dağıtmamız için gönderdikleri yardım malzemelerini din, dil, ırk siyasi görüş fark etmeksizin kendilerine ulaştırmayı bu aşamada manevi bir köprü konumunda olmayı hedefliyoruz. İnanıyorum ki şehrimizdeki duyarlı vatandaşlarımızın bu konuda Peygamber efendimiz’in(s.a.v) ‘’Komşusu aç iken tok yatan bizden değildir’’ sözüne itimat edip bizlere yani Gökçebey’imize destek olacaktır.

 

Bu proje kapsamında 2 önemli hususta desteğe ihtiyacımız vardır. Birincisi  tekstil, gıda, erzak konusunda sizlerin desteği, ikincisi ise gerçekten yardıma muhtaç kişilerin tespiti. Bu iki önemli konuda değerli Gökçebey’imizin desteğini bekliyoruz.

 

Son olarak yanlış dedikodulara uğramamak adına şunu ifade etmek istiyorum yardım işinin siyaseti, görüşü, ideolojisi olmaz bu iş gönül işi, bu iş Peygamber efendimiz(s.a.v) ın emri, İslam’ın tebliğidir. Şehir ise bizim, yardım götüreceklerimiz kimimiz komşuları kimimizin kardeşleri olacaktır. Konu hassastır. Bizim görevimiz ise sadece aracılık etmektir. Dedi.

Güncelleme Tarihi: 29 Ocak 2018, 14:10
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER