Uysal: Muhtarlar çözüm ortağımız

Uysal: Muhtarlar çözüm ortağımız

Uysal: Muhtarlar çözüm ortağımız

Zonguldakın Ereğli ilçesi Muhtarlar Derneği yönetimi ile köy ve mahalle muhtarları Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysalı ziyaret etti.
19 Ekim Muhtarlar Günü etkinlikleri kapsamında, Kdz. Ereğli Muhtarlar Derneği yönetimi, köy ve mahalle muhtarları Belediye Başkanı Hüseyin Uysalı ziyaret ettiler.
Muhtarlar Derneği Başkanı Şükrü Kılıç ve yönetimi ile köy ve mahalle muhtarlarından oluşan heyeti kapıda karşılayan Başkan Hüseyin Uysal, 19 Ekim Muhtarlar Gününü kutladı.
Başkan Uysal, Bulunduğu mahalle veya köyde, devletimizin tüm kurumlarını temsil eden, her fırsatta bir araya gelerek vatandaşlarımızın sorunlarına birlikte çözüm aradığımız, ilçemizin gelişimi ve değişimi hususunda çözüm ortaklığı yaptığımız siz değerli muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar Gününü en samimi duygularımla kutluyorum dedi.
Başkan Uysal ayrıca, Muhtarların getirdiği çiçeği, Kdz.Ereğlinin tek kadın muhtarı olan Akarca Mahalle Muhtarı İlknur Güleri Tekine takdim etti.
Muhtarlar Derneği Başkanı Şükrü Kılıç ise, Başkan Uysala muhtarlara ve muhtarlık müessesesine verdiği katkılar nedeniyle teşekkür etti.
Başkan Uysal, anıt önünde düzenlenen Muhtarlar Günü çelenk koyma törenine de katılarak muhtarların gününü kutladı.

haber

haber

Güncelleme Tarihi: 19 Ekim 2017, 13:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER