UYSAL, ŞEHİTLER İÇİN KUR'AN OKUTTU

UYSAL, ŞEHİTLER İÇİN KUR’AN OKUTTU

UYSAL, ŞEHİTLER İÇİN KUR'AN OKUTTU

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, şehit aileleri ile bir araya gelerek, şehitler için Kuran’ı-Kerim tilaveti ve Mevlid-i Şerif okutturdu.
Öğretmenevi’nde, Belediye Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’nün organizasyonu ile gerçekleştirilen programa, Kdz. Ereğli Kaymakam Nazım Madenoğlu, Karadeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Vekili Dnz. Piyade Albay Murat Türken, AK Parti Ereğli İlçe Başkanı Mehmet Fatih Çakır, AK Parti Gülüç Belde Başkanı İsmail Yılmaz, Türkiye Harp Malulleri Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Ereğli Şube Başkanı Mehmet Ali Demirdüyen, Belediye Başkan Yardımcıları, Belediye Meclis Üyeleri ve şehit aileleri katıldı.
Eşi Sevim Uysal ile birlikte şehit aileleriyle tek tek ilgilenen Başkan Uysal, kendisine şehit aileleri adına teşekkür eden Başkan Demirdüyen’e şehit aileleri için sahil bandında yapılması planlanan Şehitler Evi Binası’nın çok yakında temelinin atılacağını belirtti.
Programda tüm şehitler için belediye ve müftülük hocaları tarafından Kur’an tilaveti, ilahiler ve mevlid-i şerif okundu ve Afrin Zeytindalı harekâtına katılan Mehmetçik için dualar edildi.

Güncelleme Tarihi: 23 Şubat 2018, 09:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER