UYUŞTURUCU MADDE TİCARETİ YAPMAKTAN...

UYUŞTURUCU MADDE TİCARETİ YAPMAKTAN...

Zonguldak’ın Çaycuma ve Kilimli  ilçelerinde uyuşturucu madde ticareti yapan ve kullanan kişilere yönelik iki ayrı operasyonda yakalanan iki kişi hakkında adli işlem başlatıldı.

Valilikten yapılan açıklamaya göre, Zonguldak İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince yapılan istihbari çalışmalar neticesinde; T.S.M.(22-E) isimli şahsın uyuşturucu madde ticareti yaptığı bilgisi alındı.

12 Nisan 2021 günü, Zonguldak İli Çaycuma İlçesi Perşembe Beldesinde T.S.M.(22-E) isimli şahsın işyerinde ve evinde yapılan aramada (67) gr. Kubar Esrar, (1) adet Hassas Terazi, (1) adet 9 mm. ruhsatsız tabanca (44) adet 9 mm. tabanca fişeği ele geçirildi.

Şahıs hakkında uyuşturucu Madde İmal ve Ticareti (TCK Md. 188) ve 6136 Sayılı Kanuna Muhalefet suçlarından adli işlem başlatılmıştır.

Zonguldak İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince yapılan istihbari çalışmalar neticesinde; A.İ.(50-E ) ve Y.İ. (48-E ) isimli şahısların uyuşturucu madde ticareti yaptığı bilgisi alındı.

Düzenlenen operasyon neticesinde, Zonguldak İli Kilimli İlçesi Göbü köyünde A.İ.(50-E ) ve Y.İ. (48-E ) isimli şahıslara ait işyerinde yapılan aramada; (2) gr esrar, (1) adet ruhsatsız av tüfeği ve (4) adet av tüfeği fişeği ele geçirildi.

Şahıslar gözaltına alınarak haklarında Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak (TCK Md 188) suçundan adli işlem başlatıldı.

Güncelleme Tarihi: 13 Nisan 2021, 12:51
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER