Uyuşturucu operasyonu 28 şüpheli, adliyeye çıkartıldı

Uyuşturucu operasyonu 28 şüpheli, adliyeye çıkartıldı

Uyuşturucu operasyonu 28 şüpheli, adliyeye çıkartıldı

ZONGULDAK - Zonguldak merkezli 2 ilde düzenlenen uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan 28 şüpheli, adliyeye çıkartıldı.

Alınan bilgiye göre, kentte uyuşturucu ticareti yapıldığı ihbarı üzerine İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince, Çaycuma, Gökçebey, Devrek ve Kozlu ilçeleri ile İstanbulda düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 28 kişinin jandarmadaki işlemleri tamamlandı.

Sağlık kontrollerinden geçirilen şüpheliler, Devrek Adliyesine sevk edildi.

- Olay

İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, kentte uyuşturucu ticareti yapanlara yönelik çalışmalar kapsamında 6 aylık teknik ve fiziki takibin ardından, 24 Ocakta, Zonguldakın Çaycuma, Gökçebey, Devrek ve Kozlu ilçeleri ile İstanbulda 38 adrese düzenlenen eş zamanlı operasyonda 24 şüpheliyi gözaltına almış, daha sonra ifadeler doğrultusunda 4 şüpheli daha yakalanmıştı.

Aralarında muhtar ve belde belediye meclis üyesinin de bulunduğu öğrenilen şüphelilerin ev ve iş yerlerinde yapılan aramalarda, 4 tabanca, 5 ruhsatsız av tüfeği, bıçak, flaş bellek, cep telefonları, sim kartlar, uyuşturucu madde ve 20 bin lira para ele geçirilmişti.

Bu arada operasyon kapsamında daha önceden gözaltına alınan infaz ve koruma memuru 4 şüphelinin tutuklandığı, aramalarda 4 bin 315 uyuşturucu hap, 250 ekstacy ve 2 tabancanın ele geçirildiği bildirilmişti.

Güncelleme Tarihi: 28 Ocak 2018, 11:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER