Uyuşturucu operasyonu... Gençlik Kolları Başkanı da var!

Uyuşturucu operasyonu... Gençlik Kolları Başkanı da var!

Uyuşturucu operasyonu... Gençlik Kolları Başkanı da var!

Zonguldak İl Jandarma Komutanı karafından, uyuşturucu operasyonu gerçekleştirildi. Yapılan operasyonda CHP Alaplı Gençlik Kolları Başkanı’nda yer aldığı  46 kişi göz altına alındı. 
Edinilen bilgilere göre, Zonguldak genelinde okul önlerinde ve gençlerin yoğun olarak bulunduğu bölgelerde uyuşturucu madde ticareti yapan suç şebekesine yönelik olarak Ereğli C. Başsavcılığı'nın koordinesinde yaklaşık 3 aydır yürütülen teknik ve fiziki takibin ardından, operasyon gerçekleştirildi. Biri İstanbul olmak üzere toplam 12 ayrı adreste 8'i polis bölgesi,  11 şüpheliye karşı eş zamanlı operasyon gerçekleştirildi. Yapılan operasyonda, şüphelilerin evlerinde aramaların devam etitği öğrenilirken, yapılan aramalarda, şu ana kadar 279 uyusturucu hap, 650 gr esrar, 4 tabanca ve 3 av tüfeğinin ele geçirildi.

Güncelleme Tarihi: 06 Mart 2019, 17:13
YORUM EKLE
YORUMLAR
veli
veli - 5 yıl Önce

Allah kahretsin bunalrın hepsini ereglideki özel okul önleri cumhuriyet okulun cevresi ne cöreklendiler müdürleri defalarca uyardık onlar ceplerini doldurma peşindeler umursamadılar defoldu gitti sonunda sapık herif

SIRADAKİ HABER