Uzaktan kutladığımız son bayram olsun

Uzaktan kutladığımız son bayram olsun

Uzaktan kutladığımız son bayram olsun

Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı Ramazan Bayramı nedeniyle bir yayımladığı mesajda, “2020 yılı Ramazan Bayramı’nın uzaktan bayramlaşmak zorunda olduğumuz son bayram olması Yüce Allah’tan en büyük dileğimdir” dedi.

Çaycuma Belediye Başkanı Kantarcı Ramazan Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Kantarcı mesajında, “Bir kent imecesine dönüştürüp toplumsal dayanışmanın en güzel örneklerini sergileyerek gerçekleştirdiğimiz toplu iftar yemeklerini özleyerek de olsa, on bir ayın sultanı ramazanı tamamlayıp bir bayrama daha eriştik. Bu bayramı yaşanan virüs salgını nedeniyle çok özel koşullarda kutlayacağız. İlk kez büyüklerimizin ellerini öpemeyecek, akranlarımızla tokalaşmayacak, birbirimize sarılmaktan uzak duracağız. Zorunlu olarak uygulanan kısıtlamalar nedeniyle bir şenlik havasında geçen ziyaretler de gerçekleşemeyeceği için sevdiklerimizden de ayrı kalacağız. 2020 yılı Ramazan Bayramının uzaktan bayramlaşmak zorunda olduğumuz son bayram olması Yüce Allah’tan en büyük dileğimdir” dedi.

AZAMİ GAYRETLE BU ZOR GÜNLERİ DE AŞACAĞIZ
Kantarcı açıklamasını, “Çaycuma Belediyesi olarak, bayrama, yeni binamızda, artan hizmet kapasitemiz ve güçlenen kurumsal yapımızla giriyoruz. Artan kurumsal kapasitemiz, salgının ortaya çıkardığı zorlukları aşıp, hizmetleri aksatmadan sürdürmemizi sağlıyor. Yaşadığımız şu zor günler, toplumsal dayanışmayı, hemşerilik bağlalarının güçlenmesini, paylaşmayı, yardımlaşmayı her zamankinden daha önemli kılıyor. Bu nedenle kentimizde yaşam kalitesinin artırılması kadar huzur ve barış ortamının gelişimi, kardeşlik bağlarının güçlenmesi için de yoğun çaba harcıyoruz. Tüm hemşerilerimiz emin olmalıdır ki, azami gayretle bu zor günleri aşacak, her günü bayram sevinciyle yaşanan bir kenti hep birlikte ortaya çıkaracağız. Bu duygu ve düşüncelerle, başta siz değerli Çaycumalı ve Zonguldaklı hemşerilerim olmak üzere tüm ulusumuzun Ramazan Bayramını kutluyor, başta İslam alemi olmak üzere tüm dünya insanlığına sağlık, esenlik, barış ve huzur getirmesini diliyorum” diyerek tamamladı.

Güncelleme Tarihi: 27 Mayıs 2020, 12:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER