UZUN VADELİ YATIRIMLARDA ALTINDAN ŞAŞMAYIN!

UZUN VADELİ YATIRIMLARDA ALTINDAN ŞAŞMAYIN!

Zonguldak Kuyumcular Derneği Başkanı Nihat Çetin Çelik, altın fiyatlarının olağan üstü derecede artacağını ve 500 lirayı çok rahat geçeceğini söyledi.
Son zamanlarda koranoda mutasyon haberleri ile birlikte altın fiyatları yükselmeye devam ediyor.
Dünyada ve Türkiye'de Altın'ın tek güvenlik liman olduğunu vurgulayan Zonguldak Kuyumcular Derneği Başkanı Nihat Çetin Çelik, Yılbaşından sonra 580-650  bandına hızla yükselecek. Önümüzdeki günlerde altının fiyatı 500 lira çok rahat geçecek bunu iddialı bir şekilde söyleyebilirim." dedi.

Orta ve uzun vadeli yatırımcılara kesinlikle altın alması tavsiyesinde bulunan Kuyumcular Derneği Başkanı Nihat Çetin Çelik, "Ne bono, ne faiz, ne gayri menkulde, ne de döviz, Altın hepsinden çok daha iyi getiri sağlar" şeklinde konuştu.

Yaklaşan yılbaşı ile birlikte altın satışlarının artacağı umudu içinde oldukları belirten Zonguldak Kuyumcular Derneği Başkanı Nihat Çetin Çelik, "Yaklaşan yeni yıl ile birlikte altın satışların artacağına inanıyoruz. Çünkü bizim toplum geleneğimiz de eşleri hediye alınıp mutlaka sevindirmek aile mutluluğunu sağlamak gibi bir özveri miz olduğundan dolayı özellikle beyefendiler hanımlarına çam sakızı çoban armağanı küçük de olsa ufak tefek de olsa bir hediye alıp yılbaşını mutlu geçirmek isterler." şeklinde konuştu.
Çelik, 2021 yılında ülke olarak İnşallah rahata ereriz diye temenni ediyoruz dediğini de sözlerine ekledi. 

Güncelleme Tarihi: 21 Aralık 2020, 12:29
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER