Vali Bektaş camiyi ibadeti açtı

Vali Bektaş camiyi ibadeti açtı

Vali Bektaş camiyi ibadeti açtı

Zonguldak Valisi Erdoğan Bektaş, merkeze bağlı Eceler köyünde de yapımı tamamlanan camiyi törenle ibadeti açtı. Açılış törenine Vali Erdoğan Bektaş, Ak Parti Zonguldak milletvekili Ahmet Çolak, Ak Parti Zonguldak milletvekili Hamdi Uçar, Ak Parti eski Zonguldak milletvekili Özcan Ulupınar, İl müftüsü Rüstem Can, ve çok sayıda ve davetli topluluğu katıldık.

Açılış töreninde il müftüsü Rüstem Can ilk olarak dua etti. Açılışta konuşan Zonguldak Valisi Erdoğan Bektaş camiyi İbadete açmanın mutluluğu içerisinde olduğunu belirterek,  “Bu caminin yapımında herkezin tuzunun olduğunu biliyoruz. Çünkü böyle çok güzel bir eser ortaya çıkarıldı. Caminin yol kenarında olması nedeniyle caminin dolup taşacak ona inanıyorum hayırlı olsun. Hayırlı olsun “dedi.

Ak Parti Zonguldak Milletvekili Ahmet Çolakoğlu yaptığı konuşmada, ” Bugün hep birlikte güzel bir camiyi ibadete açmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Camiler bizim toplanmamızbirlik ve beraberlik içersinde olduğumuz yerlerdir. Bu mekanları Allah hiçbir zaman Kur’an sesinden eksik etmesin, mahrum etmesin. Önümüzdeki ramazan ayında ve sonraki zamanlarda burada çok güzel ibadetler yapacağız.Caminin yapımında destek veren katkıda bunla tüm işadamları tüm hayırseverlere teşekkür ediyoruz. “Dedi. Konuşmaların ardından cami içerisinde ilahiler ve Kuran-ı kerim okundu.  Vali Bektaş ve milletvekilleri birlikte Kur’an-ı Kerim ve ilahiler dinledi.

Gündem

Güncelleme Tarihi: 27 Nisan 2019, 20:25
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER