Vali Bektaş, Futbol turnuvasına katıldı

Vali Bektaş, Futbol turnuvasına katıldı

Vali Bektaş, Futbol turnuvasına katıldı

Zonguldak Valiliği, Zonguldak Belediyesi, Zonguldak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, Zonguldak Emniyet Müdürlüğü, Zonguldak Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, Zonguldak İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Zonguldak İl Sağlık Müdürlüğü ve Denetimli Serbestlik Müdürlüğü'nün ortaklaşa düzenlediği Zonguldak Gençlik Şöleni Futbol turnuvası sona erdi. 2 gün süren futbol şölenine, Genç Sağlıkçılar, Genç Liseliler, Gençlikspor ve Genç Yetenekler olmak üzere 4 takım katıldı.
Final maçı nefesleri kesti
Final maçında Genç yetenekler ile Genç sağlıkçılar Fener sahasında karşı karşıya geldi. İki takım arasında nefes kesen karşılaşmaya sahne olan maç Genç Yeteneklerin 1-0’lık üstünlüğü ile sona erdi.
 Dostluk maçı berabere bitti
Zonguldak Gençlik Şöleni Futbol turnuvası kapsamında Fener yeni sentetik sahada Zonguldak protokolü dostluk maçı yaptı. Kırmızı ve beyaz takımın karşılaştığı dostluk maçında Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, Başkan Yardımcısı Erol Yılmaz, Belediye Kültür Merkezi Müdürü Abdullah Bakır, Zonguldak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Vekili  Hakan Yüksel, Gençlik Merkezi Müdürü Barış Özdemir, Spor Şube Müdürü Gazel Güven, Albay Gökhan İnan, İl Sağlık Müdürü  Ertuğrul Güner, Afad Müdürü Ahmet Güngör, Orman Bölge Müdürü Zekeriya Beyazlı, Okul Sporları komite üyesi Turan Altındaş, Sosyal Hizmetler Kemal Gümrükçü yer aldı. Kozlu Kaymakamı Hüseyin Ergi ise kenardan izleyerek destek verdi. Zonguldak Belediye Başkanın 1 gol attığı karşılaşma 2-2 berabere bitti. Protokolün oynadığı futbol izleyenleri mest etti. 
Şampiyon kupasını aldı.
Şampiyon Genç yetenekler şampiyonluk kupasını Zonguldak Valisi Erdoğan Bektaş’tan aldı. İkinci olan Genç Sağlıkçılara kupa ve madalyasını Belediye Başkanı Muharrem Akdemir takdim etti. Üçüncü olan Gençlikspor madalya ve kupalarını Zonguldak Vali Yardımcısı Hüseyin Ergin ‘den aldı. Dördüncü olan Genç Liseliler ise madalya ve kupalarını Albay Gökhan İnan verdi.  (Gamze Taşdemir)

Güncelleme Tarihi: 15 Aralık 2018, 00:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER