Vali Bektaş için veda yemeği...

RESMİ GAZETE'DE YAYIMLANAN KARARNAMEYLE MERKEZE ÇEKİLEN ZONGULDAK VALİSİ ERDOĞAN BEKTAŞ İÇİN POLİS EVİNDE VEDA YEMEĞİ DÜZENLENDİ.

Vali Bektaş için veda yemeği...

Resmi Gazete’de yayımlanan kararnameyle merkeze çekilen Zonguldak Valisi Erdoğan Bektaş için Polis evinde veda yemeği düzenlendi.

Polisevi'nde düzenlenen veda yemeğine, Vali Erdoğan Bektaş ve eşi Esma Bektaş, AK Parti Zonguldak Milletvekili Polat Türkmen, Karadeniz Bölge Komutanı Tuğamiral Sami Uyar ve eşi, Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan ve Eşi Ceyda Alan, Garnizon Komutanı ve Askerlik Şubesi Başkanı Yüzbaşı Ayhan Kafalı, İl Jandarma Komutanı Albay Gönen Süslü, İl Emniyet Müdürü Ahmet Metin Turanlı, Sahil Güvenlik Komutanı Kıdemli Yüzbaşı Ahmet Yakın, Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörü Prof.Dr.Mustafa Çufalı, Vali Yardımcıları; Turgut Subaşı, Mehmet Türk, Hüseyin Ergi ve Nevzat Taştan, Kaymakamlar, Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Metin Demir, Ereğli Belediye başkanı Halil posbıyık, Çaycuma Belediye Başkanı Bülent kantarcı, Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş, Kilimli Belediye Başkanı Kamil Altun, Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, Çaydeğirmeni Belediye Başkanı Satılmış Gebeş, il genel Meclisi Başkanı Necdet Karaveli, İl Özel idare Genel Sekreteri Ahmet Karayılmaz, Memur-Sen İl Başkanı Kamuran Aşkar, iş insanları, siyasi parti il başkanları, daire il müdürleri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve çok sayıda davetli topluluğu katıldı.


ABİ KARDEŞ OLDUK
Vali Erdoğan Bektaş'ın veda yemeğinden konuşan Belediye Başkanı Selim Alan, Vali Bektaş'la hep ağabey kardeş olarak çalıştıklarını söyleyerek, "14,5 ay sayın valimizle çalıştık.Özellikle pandemi süresince cumartesi pazar sabah akşam demeden çalıştık.30 büyükşehir ve Zonguldak için bu süreçten kurtulmak için elimizden geleni yaptık.Sayın valimden çok şey öğrendim. Sayın Valimden devlet adamlığımı öğrendim. Valimizle ağabey kardeş olduk. Zonguldak'a katmış olduğu değer için teşekkür ediyorum. Sayın valimiz tek başına şehirde geziyordu"dedi.

Yemekte Vali Erdoğan Bektaş'a yaptığı hizmetlerden dolayı, Valilik, Rektör, Belediye Başkanları, daire müdürleri tarafından hediyeler takdim edildi. Yemekte duygusal anlar yaşandı.Yemek il müftü yardımcısı Bayram danacı'nın yemek duası ile birlikte son buldu. Vali Erdoğan Bektaş eşi Esma Bektaş ile birlikte yemeğe katılanları tek tek turlayarak veda etti.
 

Güncelleme Tarihi: 16 Haziran 2020, 09:58
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER