VALİ BEKTAŞ, İŞ İNSANLARI İLE BİR ARAYA GELDİ

VALİ BEKTAŞ, İŞ İNSANLARI İLE BİR ARAYA GELDİ

VALİ BEKTAŞ, İŞ İNSANLARI İLE BİR ARAYA GELDİ

Zonguldak Valisi Erdoğan Bektaş,  Devrek ve Kilimli İlçelerinde iş insanları ile bir araya geldi. Bektaş, toplantıda iş dünyası ile çeşitli konularda görüş alışverişinde bulundu.

Zonguldak Valisi Erdoğan Bektaş, Zonguldak ve ilçelerinin ekonomik durumu ve potansiyelini, özel sektör yatırımları ile istihdam olanaklarını değerlendirmek amacıyla il genelinde düzenlenen ekonomik toplantılar kapsamında Devrek ve Kilimli ilçemizde de iş insanlarımızla bir araya geldi.

Vali Erdoğan Bektaş, Devrek ekonomi toplantısında ilçe kaymakamı Ümit Altay’ın, kilimli ilçemizde de Kaymakam Dr. Nevzat Taşdan’ın açılış konuşmalarının ardından yaptığı konuşmada İş insanlarına öncelikle toplantıya katılımlarından ötürü teşekkür ederek, il ekonomisinin gelişmesi ve kalkınması amacıyla çeşitli çalışmalar yaptıklarını ifade etti.

Bektaş,“Bu tür toplantılarda ilimiz ve ilçelerimizde iş yapan, ticaret yapan esnafımızı, sanayicimizi bir araya getirerek sohbet etme imkânı buluyor siz iş insanlarımızın varsa sıkıntılarını, beklentilerini, projelerini, önerilerini dinlemek istiyoruz’’ dedi.

Vali Bektaş ayrıca, belirli sektör temsilcileri, esnaflar, iş insanları ve onların oluşturduğu meslek kuruluşlarıyla bu tür istişare toplantılarının yapılmasına devam edileceğini belirtti.

Vali Erdoğan Bektaş konuşmasının ardından iş insanlarıyla tek tek sohbet ederek çalışmaları konusunda bilgi aldı. İş insanlarından gelen talep, görüş ve önerileri dinledi.

Güncelleme Tarihi: 23 Ocak 2020, 12:31
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER