Vali Bektaş, törenle Ankara'ya uğurlandı

Vali Bektaş, törenle Ankara'ya uğurlandı

Vali Bektaş, törenle Ankara'ya uğurlandı

Mülkiye Başmüfettişi olarak Ankara'ya atanan Zonguldak Valisi Erdoğan Bektaş için Zonguldak valiliğinde uğurlama töreni düzenlendi.

Töreninde duygusal anlar yaşandı. Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, İl Jandarma Komutanı Albay Gönen Süslü, Emniyet Müdürü Ahmet Metin Turanlı, AK Parti İl Başkanı Zeki Tosun, daire müdürleri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve Valilik çalışanları uğurlama töreninde hazır bulundu. Vali Erdoğan Bektaş eşi Esma Bektaş ile birlikte Valilik uğurlama törenine geldi.

Vali Erdoğan Bektaş ilk olarak basın mensuplarıyla vedalaştı. Yine soruları cevapsız bırakan Vali Erdoğan Bektaş ardından Zonguldak protokolü ile vedalaştı ve kısa bir veda konuşması gerçekleştirdi. Vali Bektaş son konuşmasında bile covid-19'a karşı Zonguldaklıların sosyal mesafeye  uymaları ve maske takmaları çağrısında bulundu.

Vali Bektaş Zonguldak'ı çok özleyeceğini ifade etti.  Törene katılanlar Vali Erdoğan Bektaş ile birlikte fotoğraf çektirdiler. Vali Erdoğan Bektaş son olarak aracına binerek Zonguldak'tan uzaklaştırırken el salladı.

Törene katılan Zonguldak protokolü yaptığı açıklamada Vali Erdoğan Bektaş'a sonraki hayatında başarılar dilediler. Zonguldak'ta yaptıkları hizmetler için teşekkür ettiler.
 

Güncelleme Tarihi: 17 Haziran 2020, 10:34
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER