VALİ BEKTAŞ: “VATANDAŞLARIN SEÇTİĞİ İNSANLAR BİZİM İÇİN ÖNEMLİDİR”

VALİ BEKTAŞ: “VATANDAŞLARIN SEÇTİĞİ İNSANLAR BİZİM İÇİN ÖNEMLİDİR”

VALİ BEKTAŞ: “VATANDAŞLARIN SEÇTİĞİ İNSANLAR BİZİM İÇİN ÖNEMLİDİR”

Zonguldak İl Genel Meclisi üyeleri Vali Erdoğan Bektaş’ı ziyaret etti. 

Şehit Piyade Astsubay Kıdemli Baş Çavuş Ömer Halisdemir toplantı salonunda gerçekleşen ziyarette, İl Genel Meclis üyelerinin tamamı hazır bulundu. 

İl Genel Meclisi Başkanı Nejdet Karaveli, Meclis vilerini takdim ederek, kırsala kırsala hizmetleri getireceklerini söyledi.


“VATANDAŞLARIN SEÇTİĞİ İNSANLAR BİZİM İÇİN ÖNEMLİDİR”

Vali Bektaş ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek; “Hepinizi tebrik ediyorum zor bir sınavdan başarıyla çıktınız. Vatandaşın teveccühü topladınız, milli irade önümüzdeki beş yıl il Özel idare yönetsin diye sizleri yetkilendirdim. Vatandaşın oylarıyla seçilip önümüze getirdiği insanlar bizim için önemlidir. Neden önemlidir, çünkü vatandaşımız önemlidir. Aslı olan millettir. Vatandaş benim temsilcim siz dediğinde akan sular durur. O bizim muhatabımızdır. Biz hep beraber konuşarak, tartışarak ve istişare ederek işimizi en iyi şekilde yapmaya çalışacağız. Zonguldak il Özel idaresi batak bir idare değil. Borca batak bir irade hiç değil. İyi kötü hesabını bilen ve belirli konularda başarılı olmuş bir strateji ile yoluna devam eden bir iradedir. İl Özel idarenin teknik ekibine düşerse sonuna kadar yerine getireceğiz. Kırsaldaki hayatı biraz daha kolaylaştırmak ve geliştirmeye dönük çabalarımız olacak” dedi.

Güncelleme Tarihi: 18 Nisan 2019, 00:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER