Vali Çınar imar barışını anlatacak

Vali Çınar imar barışını anlatacak

Vali Çınar imar barışını anlatacak

Zonguldak Valiliği İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü, yaptığı yazılı açıklamada 22 Haziran’da Vali Ahmet Çınar taarfından “İmar Barışı” hakkında bilgilendirme yapılacağını duyurdu.

Yapılan yazılı açıklama şu şekilde:

“Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca kamuoyunda “İmar Barışı’ olarak bilinen ve 13 milyon yapının imar ve iskân sorununun çözülmesi amacıyla uygulamaya konulan İmar Barışı düzenlemesinde başvurular 8 Haziran Cuma günü başlamıştır. Talep eden vatandaşlarımıza başvuru sürecine ilişkin Valiliğimiz bünyesinde, Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğünde oluşturulan yardım masaları ile bilgi ve destek verilmektedir.

Uygulamadan vatandaşlarımızın tamamının haberdar olması, söz konusu süreli başvurudan ihtiyacı olan tüm vatandaşlarımızın faydalanabilmesi ve imar barışına ilişkin ilimizdeki tüm vatandaşların kolayca bilgi alabilmesi amacıyla Valimiz Sayın Ahmet ÇINAR Başkanlığında ilimizdeki tüm mahalle ve köy muhtarlarına yönelik, 22.06.2018 tarihinde Dedeman Otelde aşağıda belirtilen program dâhilinde kahvaltılı bilgilendirme toplantısı düzenlenecektir" ifadeleri kullanıldı.

Haber Kaynağı, Sinan Çerçioğlu

Güncelleme Tarihi: 18 Haziran 2018, 17:38
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER