Vali Çınar'dan ok atışı

Vali Çınar'dan ok atışı

Vali Çınar'dan ok atışı

Kredi Yurtlar Kurumu (KYK) Alaplı Yurt Müdürlüğü bahçesinde, Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK) Suriyenin Afrin bölgesinde yürüttüğü Zeytin Dalı Harekatında şehit olan askerler için fidan dikildi.

Zonguldak Valisi Ahmet Çınar, Alaplı Yurt Müdürlüğü Toplantı Salonunda düzenlenen törende yaptığı konuşmada, ağaçlık alanların birer eser olduğunu söyledi.

Ağaç dikmenin doğrudan insanlıkla medeniyetle ilgili olduğunu ifade eden Çınar, Ağaç bir anıttır. Ağaçlık alanlar bir eserdir. Sadece bir ekonomik değer meyve ya da başka türlü bir ekonomik değer değil, kuşların böceklerin barınağıdır. Bir tek ağacın neler fayda verdiğini hepimiz görüyoruz. dedi.

KYK Zonguldak Bölge Müdürü Hayri Bulazar da Alaplı Yurt Müdürlüğü bahçesinde 493 fidan dikimi gerçekleştireceklerini kaydetti.

Konuşmaların ardından Vali Çınar, Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Çufalı, Kaymakam Saim Eskioğlu, KYK Zonguldak Bölge Müdürü Hayri Bulazar, Zonguldak Orman Bölge Müdürü Ahmet Sırrı Beşel, Belediye Başkan Vekili Abdullah Ateş, yurt müdürlüğü bahçesinde fidan dikimi yaptı.

Fidanlara Afrin Zeytin Dalı Harekatında şehit olan askerlerin isimlerini yazıldığı plakalar asıldı.

 

haber

haber

haber

haber

haber

haber

haber

haber

haber

Güncelleme Tarihi: 28 Mart 2018, 12:38
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER