VALİ TUTULMAZ, VATANDAŞLARI  UYARDI

VALİ TUTULMAZ, VATANDAŞLARI  UYARDI

Vali Mustafa Tutulmaz, vaka sayısı en çok azalan iller arasında 5'inci sırada yer alan Zonguldak'ta durumun iyiye gittiğini ancak; vatandaşı tedbiri elden bırakmaması gerektiğini söyledi.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın açıkladığı 8-14 Mayıs arasında illere göre her 100 bin kişide görülen koronavirüs vaka sayıları haritasında Zonguldak, vaka oranlarında bir önceki haftaya göre 161.71 azalışla 147.66'ya düştü. Yüzde 52.27 oranında azalış yaşanan kent, sıralamada vaka sayısı en çok azalan 5'inci il oldu.  

 Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz, kentin vaka sayısı konusunda iyi duruma gittiğini ancak; tedbirin elden bırakılmaması gerektiği uyarısında bulundu.
Vali Tutulmaz; "Vatandaşlarımıza yeniden pandemi ile ilgili uyarıda bulunmak istiyorum. Şu anda iyiye gidiyoruz ancak; hala rakamlarımız ülke geneline bakıldığında yüksek. Bunu daha aşağılara indirebilmemiz ve uzak kalabilmemiz için biraz daha vatandaşlarımızın dikkatli olmaları gerektiğini duyurmak istiyoruz. Bugüne kadar gösterdikleri çabalardan ve yaptıkları fedakarlıklardan dolayı tüm halkımıza teşekkür ediyorum." dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER