VALİLİK UYARDI

VALİLİK UYARDI

Zonguldak Valiliği, uyuşturucuyla mücadele kapsamında, ‘UYUMA’ uygulamasıyla ilgili vatandaşları resmi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla bilgilendirdi.
Bilgilendirme mesajında Uyuşturucu madde alışverişi veya kullanımına şahit olan vatandaşların,’UYUMA’ mobil uygulamasıyla durumu anında güvenlik güçlerine bildirebileceğini duyurdu. Valilik uygulamanın telefona indirilip nasıl kullanılacağına yönelik talimatlara da mesajında yer verilerek şöyle denildi:
”Öncelikle ‘UYUMA’ uygulamasını telefonunuza indirin.Kaydınızı oluşturun,telefonunuza gelen sms doğrulama kodunu sisteme girin,kişisel bilgilerinizin gizli tutulması yasal zorunluluktur.Bildirim kaydı oluşturmak için, ‘UYUMA’ butonuna basın. Uygulamanın konumunuza fotoğraf ve videolarına erişmesine izin verin.Bildirim açıklamanızı fotoğraf veya videonuzu ekleyerek, ihbarı tamamla butonuna basın.Bildirimin başarıyla tamamlandığına dair telefonunuza kısa mesaj gönderilecektir.Bildirimin yapıldığı konuma en yakın ekip yönlendirilecektir. Vatandaşlarımızın duyarlılığı ve desteğiyle daha güçlüyüz.”

Güncelleme Tarihi: 25 Mart 2021, 15:56
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER