Valilik uyardı: Aman dikkat!

Valilik uyardı: Aman dikkat!

Valilik uyardı: Aman dikkat!

Zonguldak Valiliği İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü, (AFAD) il genelinde bugün etkili olması beklenen fırtınaya karşı vatandaşları uyardı.
Zonguldak Valiliği İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü, (AFAD) il genelinde bugün etkili olması beklenen fırtına sonrası, soba zehirlenmeleri, çatı uçması ve kar yağışı sonrası tipi  gibi olumsuzluklara karşı vatandaşları uyardı.
AFAD, Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün bugün Zonguldak genelinde zaman zaman hızı saatte 100 kilometreye ulaşması beklenen fırtına nedeniyle uyarıda bulundu.
Yapılan açıklamada şu bilgilere yer verildi: “Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan, 02.01. 2018 tarih uyarı raporunda, rüzgarın Perşembe günü öğle saatlerinde başlayarak Cuma sabah saatlerine kadar bölge genelinde fırtına şeklinde eseceği, zamanla kuvetli fırtına (60-90, kuzey kıyılarında yer yer 100 kilometre/saat) şeklinde esmesi bilgilendirmiştir. Meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı (ulaşımda aksamalar, çatı uçması, ağaç  ve direklerin devrilmesi, soba  ve doğalgaz kaynaklı baca zehirlenmesi) kar yağışı ve ya  kar örtüsü olan bölgelerde tipi gibi olumsuzluklara karşı ilgililerin ve vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmaları gerekir."

Güncelleme Tarihi: 03 Ocak 2019, 19:33
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER