Valilik ve hayırsever aile arasında protokol imzalandı

Valilik ve hayırsever aile arasında protokol imzalandı

Valilik ve hayırsever aile arasında protokol imzalandı

Kdz. Ereğli'de geçtiğimiz yıl kendi adlarına yaptırdıkları ilkokulu hizmete açan Ahmet Orhan Oğuz ve Nurdan Oğuz çifti, aynı okulun bahçesine yine kendi adına yaptırdıkları ana okulunu yapılan protokol ile devlete teslim ettiler. 
Düzenlenen devir teslim törenine Zonguldak Valisi Erdoğan Bektaş,Kdz. Ereğli Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, hayırsever çift Ahmet Orhan Oğuz ve eşi Nurdan Oğuz, İl Milli Eğitim Müdür vekili Murat Kapıcı, Kdz. Ereğli İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Aksoy ile ana okulunun kurucu müdürü Günay Çankırılı katıldı. 
1987 yılından beri okullara yardımda bulunduklarını söyleyen oğuz çifti, kendilerine destek verenlere teşekkür etti.
Kdz. Ereğli Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu da, hayırsever çiftin üçüncü okulu yaptığını belirterek, çifte teşekkürlerini dile getirdi. 
Vali Erdoğan Bektaş hayırsever çiftleri kutlayarak, eğitime verdiği destekten dolayı teşekkür etti. Vali Bektaş yaptığı konuşmada, “Kdz. Ereğli’den güzel sesler geliyor, tüm ilçeleremizden bekliyoruz. Şöyle bir gerçek var, gençlerimizi geleceğe hazırlamak eğitimden geçiyor. Biz devlet olarak gerekli eğitimi ve desteği veriyoruz. Hayırsever vatandaşlarımızın destekleri bizleri mutlu ediyor. Artık gençlerimiz daha rahat bir ortamda hem eğitim alıyorlar hem de geleceğe hazırlanıyorlar. Sizler gibi hayırsever çiftlerin örnek olmasını ve artmasını diliyoruz. Ayrıca diğer ilçelerden de bu tür hayırseverlerin çıkmasını istiyoruz” dedi.

Güncelleme Tarihi: 26 Haziran 2019, 20:34
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER