Vekiller bayramda mesai yaptı

Vekiller bayramda mesai yaptı

Vekiller bayramda mesai yaptı

AK Parti Zonguldak İl Örgütü Kurban Bayramı münasebeityle parti binasında bayramlaşma programı düzenledi. Yoğun katılımın olduğu ve salonun katılımcıları almadığı bayramlaşma programına, “ AK Parti İl Başkanı Zeki Tosun, AK Parti Milletvekili Hüseyin Özbakır, AK Parti Milletvekili Faruk Çaturoğlu, AK Parti Milletvekili Özcan Ulupınar, İl Genel Meclisi Başkanı AK Parti’li Necdet Karaveli, AK Parti İlçe Belediye Başkanları, AK Parti İlçe Başkanları, AK Parti Kadın Kolları, AK Parti Gençlik Kolları ve çok sayıda partili katıldı.

AK Parti Zonguldak Milletvekili Hüseyin Özbakır, AK Parti İl Binasında düzenlenen bayramlaşma programında Özbakırda konuşmasında şu ifadeleri kullandı; Öncelikle kurban kesen kardeşlerimizin kurbanlarının yüce Mevlam tarafından kabulünü diliyorum. Kesemeyen kardeşlerimize de Allah kurban kesmeyi nasip etsin temennisinde bulunuyorum. Bizler çalışmalarımıza devam ediyoruz. Meclis tatilde ama sanmayın ki biz hep geziyoruz.150 milyon dolarlık yatırımın geleceğini ancak buna yükse boyutlarda bir bacanın havaalanında uçuşları aksatacağı için engel çıkarttığını belirtti.

 Hastane konusunda İl Başkanı ile görüş birliği içerisinde olduklarını belirten, “Zonguldak ile ilgili çalışmalarımız devam ediyor. Bilindiği üzere etrafımızda bazı şeyler değişmeye başladı ve fark ediliyor. Üzülmez tünelleri açıldı ve yollarımız daha iyi hale geldi. Bir buçuk ay içerisinde Ereğli yolunda tüneller açılacak. Hastanemiz konusunda çalışmalarımız devam ediyor. İl Başkanımız ve arkadaşlarımız ile görüş birliği içerisindeyiz” dedi.

 150 Milyon dolarlık yatırıma, havaalanına bacası denk geldiği için engel çıktığına vurgu yapan Hüseyin Özbakır, “ Bir arkadaşım var. Zonguldak’a yatırım yapmak istiyor. 150 milyon dolarlık yatırımı şehrimize yapmak istiyor. Ancak bazı engeller oluştu. Saltukova’da bulunan havaalanı bu yatırımı engelliyor. Çünkü yapılacak yatırımda yüksek bir baca var. Bu bacada havaalanına denk geliyor. Bu engeli aşmak üzere uğraş vermekteyim. Eğer bu yatırım buraya gelirse Zonguldak için büyük kazanç olacak. Ama önce baca meselesini aşmamız gerekiyor” şeklinde konuştu.

DÖKÜLEN KANI YERDE BIRAKMAYACAĞIZ

Ak Parti İl Başkanı Zeki Tosun yaptığı açılış konuşmasında Bayramlar özellikle Kurban Bayramı Müslümanların en iyi en güzel bayramlarından bir tanesidir. Akan kanın Müslümanlara yapılan zulmün inşallah kurban bayramının hürmetine durmasını yüce Allahtan diliyorum. İnşallah Müslümanların dökülen kanını yerde bırakmayacağız. Arkanda olanları hep birlikte yaşıyoruz orada 3 bine yakın kadın genç, çocuk demeden Müslümanların kanını akıtıyorlar. Ama bu kan yerde kalmayacaktır. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere devletimiz bu işin sonuna kadar takipçisi olacaktır dedi.

MÜSLÜMANLARA SOYKIRIM YAPILIYOR

Faruk Çaturoğlu ise konuşmasında şunları söyledi; Öncelikle kurban Bayramınızı tebrik ediyorum. Ülkemiz İslam alemi ve tüm insanlık için hayırlara vesile olmasını cenabı Allahtan temenni ediyorum. Biz burada neşe içerisinde mutluluk içerisinde bir bayramı gerçekleştirirken dünyanın bir çok coğrafyasında sırf Müslüman oldukları için inançlarından dolayı oluk oluk kanları akan kardeşlerimiz var. Müslümanlara adeta soykırım yapılmaktadır. Daha yeni Suriyenin Kuzey Irakın acısı içimizden çıkmamış iken bayrama yakın bir zamanda da Arakanda binlerce insan sırf Müslüman olduklarından dolayı katledildiler. Buradan bu zulme ortak olanları bu zülmü gerçekleştirenleri kınıyorum şeklinde konuştu.

TÜRKİYENİN ÖNÜ AÇIKTIR

Milletvekili Özcan Ulupınar da şu ifadeleri kullandı; Öncelikle 2 milyon Müslüman hacı olmuştur. Allah kabul etsin. Allah gitmeyenlere gitmeyi nasip etsin. Arkandaki facia inşallah son bulur. Cumhurbaşkanımızın bu konu ile ilgili girişimleri olacaktır. Çalışmalarımıza gelirsek yollarımız bitti yollarımızı yaptık. Ancak burada ki yolların her zaman başbakanımızın söylediği gibi kuralları var. Kurallara uyalım hız limitlerimizi aşmayalım ki, can kayıpları olmasın. İnşallah herkes bulundukları yerlerden kazasız belasız dönerler. Türkiye bu kadar mücadeleye rağmen içeride dışarıda bu kadar münafık ve haine rağmen içeride bu kadar problemle uğraşmasına rağmen ekonomisini büyüten bir ülkedir. Son zamanlarda ekonomimiz rekor üstüne rekor kırmaktadır. Türkiyenin önü açıktır.Zonguldaka gelecek olursak şehrimizde eksik kamu yatırımı yoktur ilçeler dahil hepsi yapılmıştır. Zonguldak merkezindeki problemler belediye ile alakalı problemlerdir. Zonguldak kamu yatırımlarında payına düşeni fazlasıyla almıştır şeklinde konuştu.

 

Güncelleme Tarihi: 02 Eylül 2017, 14:49
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER