Yarışmada derece alan öğrencilere ödülleri verildi

Yarışmada derece alan öğrencilere ödülleri verildi

Yarışmada derece alan öğrencilere ödülleri verildi

Maden Mühendisleri Odası Zonguldak Şubesi 4 Aralık Dünya Madenciler günü nedeniyle İlkokullar arası düzenledikleri yarışma sonuçlandı. Zonguldak il genelinde düzenlenen yarışmada 44 öğrenci ödüle layık görüldü.
TMMOB Maden Mühendisleri Odası Zonguldak Şubesinde düzenlenen ödül törenine protokol üyeleri, öğrenciler ve veliler katıldı. Törende konuşma yapan Maden Mühendisleri Odası Zonguldak Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Kaymakçı, Bugün burada Maden Mühendisleri Odası Zonguldak Şubesi olarak uzun yıllardır sürdürdüğümüz ve geleneksel hale getirdiğimiz 4 Aralık Dünya Madenciler günü dolaysıyla İlköğretim okullarındaki öğrencilerimize madenciliğin kültürünü ve madencilik sektörünü genç beyinlere aktarmak amacıyla yarışma düzenledik. Şiir, Resim, Animasyon ve Satranç dallarında yarışmalar düzenledik. Yarışmaya katılan tüm öğrencilerimizi ve velilerimizi kutluyorum. Madencilik dünyanın en zor mesleklerinden biri. Tehlikeli bir meslek ama diğer mesleklerde olduğu kadar tehlikeli. Bu alana yapılacak yatırımlarla kazaların ve faciaların önüne geçilebilir. Gelişmiş ülkelerde olduğu gibi sıfır kaza olması için elimizden geleni yapıyoruz. Madencilik sektörüne siyasilerin gereken desteği vereceğine inanıyorum. Öğrencilerimiz çok güzel resim ve eserlerle yarışmaya katıldılar. Bir kez daha kendilerini kutluyorum dedi.
Yapılan konuşmanın ardından resim, şiir, animasyon ve satranç dalında dereceye giren 44 öğrenciye ödülleri verildi. Babası madenci olmamasına rağmen 1. 2. 3. sınıflar arasında yapılan yarışmada 1. seçilen Elif İrken, jürinin beğenisini kazandı.

haber

Güncelleme Tarihi: 11 Aralık 2017, 14:30
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER