"Yasal olarak şikayetçi olacağım"

"Yasal olarak şikayetçi olacağım"

"Yasal olarak şikayetçi olacağım"

Zonguldakta bir hastasının sonuçlarını gözlemlemek için odasına gelen doktorun cebindeki telefonu patlayarak yandı. O anları anlatan doktor, yasal olarak şikayetçi olacağını aktardı.
Bülent Ecevit Üniversitesi Hastanesinde görev yapan Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı Araştırma Görevlisi Dr. Cem Başpınar, geçen hafta sonu görev yaptığı sırada bir hastasını muayene etti. Ardından odasına geçerek hastanın sonuçlarını gözlemek isteyen Başpınarın cebindeki telefon bir anda patlayarak alev aldı.
Üniformasını çıkartarak telefondan kurtulan Başpınarın ayağında hafif derecede zedelenme meydana geldi. Yanan telefon, yerdeki döşemede de hafif derecede yanık izi bıraktı.

Yasal olarak şikayetçi olacağım
Olayın şokuyla Acil Servise başvurduğunu anlatan doktor Cem Başpınar, o anları anlattı. Telefonun cebindeyken bir anda bataryasından kaynaklı bir problem yaşadığını aktaran Başpınar, Pazar günü burada nöbet esnasında işlerimi hallettim. Ayağa tam kalkma esnasında cep telefonu cebimdeydi. Ayağa kalkarken aniden bir patlama oldu. Duman çıktı. Onun üzerine ben hemen üzerimi çıkardım. Arkasından da olayın şaşkınlığıyla telefon da cebim yandığı için dışarı çıktı, zemini dahi yaktı. Öncesinde bacağında herhangi bir ısınma, beni uyaracak bir şey olmadı. Telefonum da şarjda değildi. Öyle bir olay oldu. Akabinde aşağıda yaralanmamla ilgili gerekli acil servise başvurdum. Orada ilk muayenem yapıldı. Sonrasında görevime devam ettim. Yasal olarak şikayetçi olacağım. En azından bu sorunun bir daha yaşanmaması için uyarıcı olur diye düşünüyorum. Telefon batarya kısmı patladığı için bana temas eden kısmı ekran kısmı olduğu için birazcık daha ucuz kurtuldum. Eğer batarya kısmı bacağıma temas eder halde olsaydı çok daha vahim bir sonucu olabilirdi. O anda telefonla da konuşuyor olabilirdim. Yine de ayağımda bir sıkıntı, basit ama çok da ağır bir şeyle de karşılaşabilirdik. Neticede etkisi oldu yine bacağıma. Onunla ilgili de tutanağımız ve raporumuz var diye konuştu.
Öte yandan firmanın Dr. Çem Başpınarı arayarak özür dilediği belirtildi.

haber

haber

haber

haber

haber

Güncelleme Tarihi: 27 Aralık 2017, 11:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER