Yavuzyılmaz'dan çağrı!

Yavuzyılmaz'dan çağrı!

Yavuzyılmaz'dan çağrı!

Cumhuriyet Halk Partisi Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz, Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi’nde veya Zonguldak’ta yetişip il dışındaki üniversitelerde eğitim hayatını sürdüren öğrencilere çağrıda bulunarak, TBMM’de çalışmalara dâhil olmak isteyenleri Ankara’ya, TBMM’ye davet etti.

CHP’li Milletvekili sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile TBMM’de yapılan çalışmaları yerinde görmek, tecrübe etmek ve Zonguldak’ın sorunlarını gençliğin bakış açısı ile bire bir meclise taşımak isteyen gençleri TBMM’ye, birlikte çalışmaya çağırdı. TBMM haftalık çalışmalarına Yavuzyılmaz ile dâhil olarak katkı sunmak ve ülkemizin yönetim mekanizmalarını yerinde görmek isteyen gençlerin ilgili numaraya ulaşarak isimlerini yazdırmalarını isteyen milletvekili, yapılacak planlama ile her hafta başka bir öğrenciyi misafir edecek bir planlama yapmayı hedefliyor.

Milletvekili Yavuzyılmaz’ın gençlere yönelik oluşturduğu çağrı metni şöyle: 
“Zonguldak'ın sesini TBMM'de daha fazla duyurabilmek için gelecek nesilleri bugünden hazırlamak gerektiğinden hareketle,
Aralık ayından itibaren 1'er hafta mecliste bizimle birlikte çalışmalara katılmak üzere, 
Bülent Ecevit Üniversitesi'nde okumakta olan veya Zonguldak'ta yetişmiş ancak il dışındaki üniversitelerde eğitim gören kardeşlerimizi TBMM'ye davet ediyorum.
Aşağıdaki telefon numaramı arayarak veya Whatsapp'tan mesaj yazarak isimlerinizi yazdırabilirsiniz.”

Çalışmalara dâhil olmak isteyenler 0532 709 8676 numarasından Yavuzyılmaz’a ulaşabilecekler.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER