Yavuzyılmaz'dan ilk açıklama!

Deniz Yavuzyılmaz'dan ilk açıklama!

Yavuzyılmaz'dan ilk açıklama!

CHP Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz, 31 Martta yapılacak olan yerel seçimler öncesinde belirlenen adaylar hakkında sosyal medya hesabından açıklama yaptı.  Yavuzyılmaz, Dün öğleden sonra başlayıp bu sabaha kadar süren CHP Genel Merkezimizde gerçekleştirilen Parti Meclisi toplantımız tamamlanmış, Zonguldak Merkez ve Ereğli Belediye Başkan adaylarımız netleşmiştir. Mart'ın Sonu Bahar Olacak ifadelerine yer verdi. 

Yavuzyılmaz yaptığı açıklamada, “Dün öğleden sonra başlayıp bu sabaha kadar süren CHP Genel Merkezimizde gerçekleştirilen Parti Meclisi toplantımız tamamlanmış, Zonguldak Merkez ve Ereğli Belediye Başkan adaylarımız netleşmiştir.

Böylelikle Zonguldak'ın tüm ilçelerindeki adaylarımız belirlenmiş bulunmaktadır.

Tüm Adaylarımızla partimizin bayrağını en yukarılara taşımak için, sahada her saat her dakika Zonguldak'taki bütün belediyeleri kazanmak için, sevgi, emek ve heyecenla hep birlikte çalışacağız.

Değerli aday adaylarımıza, kardeşçe ve centilmence omuz omuza verdikleri mücadele için teşekkür eder, tüm seçmenlerimize aday belirleme sürecini sabır ve heyecanla takip ettikleri, bu sürecin yönetilmesi bakımından şahsıma duydukları güven için teşekkür ediyorum”dedi

Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 29 Ocak 2019, 19:49
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER