Yavuzyılmaz, sonuç aldı!..

Yavuzyılmaz, sonuç aldı!..

Yavuzyılmaz, sonuç aldı!..

Cumhuriyet Halk Partisi Zonguldak Milletvekili ve KİT Komisyonu Üyesi Deniz Yavuzyılmaz, geçtiğimiz günlerde yapımı büyük ölçüde biten Kilimli-Uzunkum Sahil Yolu'nda incelemelerde bulunmuş, Kilimli'den tünel girişinden başlayarak; tünellerin ve yolların durumunu, zemini, asfalt yapısını ve sahil dolgusunu Uzunkum çıkışına kadar ayrıntılı olarak etüt etmişti.

Yavuzyılmaz yaptığı saha çalışmalarının ardından; tüneller ve yollardaki asfaltlama işlemlerinin büyük ölçüde tamamlandığını, büyük bütçeler gerekmeden en azından yolun bir güzergahının, bu güzergaha yapılması planlanan viyadük inşaatı başlayana kadar, kullanıma açılmasının mümkün olduğunu söyleyerek konunun çözümü için yetkili kurumlarla görüşeceğini belirtmişti.

Yavuzyılmaz'ın yetkili kurumlar nezdinde başlattığı girişimlerin ardından, Karayolları 15. Bölge Müdürü Hüsamettin Özendi Zonguldak'a gelerek, sahil yolunda incelemelerde bulundu. Burada açıklamada bulunan Özendi, Kilimli sahil yolunun eksikliklerinin tamamlanarak 10gün içinde trafiğe açılacağını belirtti.

Yavuzyılmaz Bölge Müdürü'nün açıklamasının ardından, çözüm ile ilgili emeği geçenlere teşekkür ederek şu açıklamayı yaptı:

" Bildiğiniz üzere Kilimli-Uzunkum arasını 5dk'ya indirecek olan 3km uzunluğundaki sahil yolunun  tamamlanma oranı %95 olan tünelleriyle birlikte, en az bir güzergahının eksiklerinin tamamlanarak geçici bir süre için bile olsa, trafiğe en hızlı şekilde açılması için görüşmelerde bulunacağımızı belirterek konuyu gündeme getirmiştik.

Geçtiğimiz birkaç gün içinde Karayolları Bölge Müdürümüzle de görüşerek bu yolun trafiğe açılmasıyla ilgili talebimizi önem ve ısrarla tekrar ilettik.

Dün itibariyle Karayolları Bölge Müdürümüz Zonguldak'a gelerek yerinde incelemelerde bulunarak, 10 gün içinde yolun trafiğe açılacağının sözünü vermiştir.

Başta Sayın Valimiz ve Karayolları Bölge Müdürümüz olmak üzere Kilimli Belediye Başkanımıza,  Emniyet Müdürümüze ve

halkımızın bu mağduriyetinin giderilmesinde  emeği geçen herkese teşekkür ederim."

Gündem

Güncelleme Tarihi: 20 Eylül 2018, 00:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER