Milletvekili Yavuzyılmaz'dan Alan'a ziyaret

Milletvekili Yavuzyılmaz'dan Alan'a ziyaret

Milletvekili Yavuzyılmaz'dan Alan'a ziyaret

CHP Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz, kendisini ziyaret etmediği için sitemde bulanan Zonguldak Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan ile makamında bir araya geldi. İki çocukluk arkadaşının bir araya geldiği ziyarette, espriler havada uçuştu.
Zonguldak’ın önünün açılması için birliktelikten bahseden CHP Zonguldak milletvekili Deniz Yavuzyılmaz yaptığı açıklamada, "Biz Başkanımla aynı jenerasyonuz. Daha önce ki konuşmalarımızda kendisi Milletvekili değil ama Belediye Başkanı olmak istediğini söylemişti ve aradan yıllar geçti ben Milletvekili oldum kendisi de Belediye Başkanı oldu. Bunlar hep halkın takdiridir. Bu gençleşmenin yeni bir jenerasyonun Zonguldak siyasetinde ve Türkiye siyasetinde olacağının birer göstergesidir. Ne benim ne de Belediye Başkanımızın Zonguldak halkını hayal kırıklığına uğratma şansımız yok. Çünkü biz gençliğe giden yolun köprüsüyüz. Şuan da bu nedenle yaptığımız her icraat, ziyaret ve konuştuğumuz her söz bu doğrultuda Zonguldak'a katkı verecek şekilde olacak. Ben değerli başkanıma başarılar diliyor ve karşılaştığı her engelde her sıkıntıda Zonguldak'ın menfaatleri doğrultusunda bizim ona yardımcı olacağımızı yanında olacağımızı, her an birbirimize ulaşarak Zonguldak'ın önünü gelecek nesillere açacağımıza inanıyoruz. Ben bu sıcak karşılama ve samimiyet içinde çocukluk arkadaşıma teşekkür ediyorum" dedi.

ALAN: ‘HİZMET İÇİN KAYBEDECEK VAKTİMİZ YOK’
Zonguldak’ın hizmet beklediğini ve kaybedilecek zamanın olmadığını söyleyen Zonguldak Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan'da: “Ben de çocukluk arkadaşımı ve Sayın vekilimi ağırlamaktan duyduğum memnuniyeti dile getirmek istiyorum. Şuan vekilim Zonguldak’ı mecliste temsil ediyor ve bizde Belediye Başkanı olarak görev yapıyoruz ve hep beraber Zonguldak'ın ihtiyaçlarını karşılamak için gayret sarf ediyoruz. Zonguldak'ımızın kaybedecek zamanı olmadığını hepimiz çok iyi biliyoruz. Artık kenetlenme zamanı birlik ve beraberliğimize arttırma zamanı. Yıllardır çözülmeyi bekleyen sorunlar var ve inşallah bu sorunları bu dönem içerisinde hep beraber Ankara'daki 5 Milletvekili ile veya Zonguldak'taki tüm siyasi partilerimiz de baş başa vererek çözeceğiz. Belediyede ki mecliste ki birlik ve beraberlik hat safhada ve bunu daha da ileri taşıyacağız. Vatandaşın istediği bizden hizmetten başka bir şey değil. Birlik ve beraberliğimizi arttırdığımız sürece kazanan Zonguldak olacaktır” dedi. 

Güncelleme Tarihi: 16 Temmuz 2019, 13:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER