Yavuzyılmaz'ın sıralaması yükseltilmeli

Yavuzyılmaz'ın sıralaması yükseltilmeli

Yavuzyılmaz'ın sıralaması yükseltilmeli

CHP Zonguldak milletvekili aday adayı Deniz YavuzYılmaz, CHP Merkez ilçe başkanı Fikret Zamanı ziyaret etti.

Fikret zaman ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, geçtiğimiz dönemde milletvekili aday adayı olan Deniz Yavuz Yılmaz’ın bu seçimde sıralamada yükseltilmesi gerektiğini belirtti.

Yavuz Yılmaz, ziyarete ilişkin yaptığı açıklamada şunları söyledi;

“Şu anda 16 yıllık AK Parti iktidarının artık sonuna gelmiş bulunuyoruz. 24 Haziran’dan itibaren türkiye’de yeni bir güneş doğacak, yeni aydınlık çağdaş gelecek kaygısı taşımadan gençlerin büyüdüğü yetiştiği çocukların tekrar sokaklarda top oynayabildiği ve mutluluk içinde yaşayabileceği günlere kavuşmak üzereyiz. Hak hukuk adalet mücadelesi ile yanıp tutuş tulumuz hukuk mücadelesini verdiğimiz yüzlerce binlerce kilometre genel başkanımız ile birlikte yürüdüğümüz zaman zaman hapistir atıldığımız zaman zaman girdiğimiz sınavlardan diskalifiye edildiğimiz iş arama hak arama mücadelesinin arka sıralara içildiği ama yılmadan sabrederek mücadele ettiğimiz bir süre için artık sonuna geliyoruz. Artık Cumhuriyet Halk Partisinin bulunduğu ittifakın ama en önde Cumhuriyet Halk Partisinin iktidarına doğru yürüyoruz. Bugün görev sırası bizlere geldi. Bizler tek başımıza başarmak değil hep birlikte başarmak için şu anda Cumhuriyet Halk Partisi çatısı altında ve onun kanatlarının altında bizlere destek olan tüm seçmenlerimizle ve çocuklarıyla birlikte 24 hazirandaki iktidarmıza doğru mücadele etmeye devam ediyoruz. Tek başımıza değil kucak açıyoruz. Şahsen adaylığım noktasında tüm kırgınlıkları, Tüm üzüntüleri, çünkü tüm rekabetten kaynaklanan eski siyasi alışkanlıklarını bir kenara bırakarak herkezi tüm Zonguldak’a kucağımı açıyorum. Hep birlikte herkesi omuzomuza mücadele etmeye davet ediyorum. Halkımız bir milletvekilinden ne bekler? Halkımız Cumhuriyet Halk Partisinin bir milletvekilinden her şeyden önce Atatürk devrimi ilkelerinin bekçiliğini yapmasını bunları günün koşullarında Atatürk’ün devrimcilik civarında olduğu gibi geliştirmesini bekliyor.Asla taviz vermeden dimdik kararlı bir şekilde mücadele etmesini bekliyor. Bir milletvekilinden asla ve asla dakikasını boş geçirmemesini bekliyor. Gecesiyle gündüzüyle 24 saatini vermesini istiyor. Onun dışında neler istiyor? Hastalandı zaman bir doktor ihtiyacına doktorda isti istiyor. Beni 1 ¥’i yönlendirin diyor. Çünkü hasta çaresiz ve belki yapabilecek bağlantı kurabilecek hiç kimsesi yok. Ama hiç kimsesi yoksa o milletvekilinin telefonu var. Direk milletvekilini arayarak derdini anlatıp bilmelidir. Biz yeni bir sistem kuracağız bu sistem itibari ile de burs isteyen öğrenciler için yine milletvekilin desteğiyle şehirdeki iş insanlarını bir araya getirerek, kurumları bir araya getirerek bir havuz oluşturarak gerçekten ihtiyacı olan öğrencilere öncelik vermek kaydıyla desteğin sağlamaktır. Bir milletvekili bunları yaptı.

Güncelleme Tarihi: 11 Mayıs 2018, 09:52
YORUM EKLE
YORUMLAR
Volkan
Volkan - 6 yıl Önce

Arkandayız senin gibi çalşkan dürüst siyasetçilere ihtiyacımız var

Egecan
Egecan - 6 yıl Önce

Genç olsun deniz olsun turkiyenin kalkınması icin sen ve senin gibi gençlerin arkasındayız Deniz YAVUZYILMAZ

Oylar Deniz yavuzyılmaza
Oylar Deniz yavuzyılmaza - 6 yıl Önce

Seni çok seviyoruz mecliste görmek istiyoruz

Erdem
Erdem - 6 yıl Önce

Yeniden chp ile heyecanlanmamızı sağlanıyorsun oylar genç dinamik Deniz YAVUZYILMAZA

Zonguldak halkı
Zonguldak halkı - 6 yıl Önce

Bu sefer hakkın yenmesin oylarımız boşa gitmesin deniz milletvekili seçilsin

OSMAN AĞARTAN
OSMAN AĞARTAN - 6 yıl Önce

YOLUN AÇIK OLSUN GENÇ SİYASETÇİ DENİZ YAVUZYİLMAZ SELAM OLSUN SANA VE SENİN GİBİ DUSUNENLERE

Halil İbrahim
Halil İbrahim - 6 yıl Önce

İl ilçe yönetimi halkı dinlemeli halka kulak vermeli başka güçlere değil Deniz YAVUZYILMAZ ilk sıradan gösterilmeli!

galile
galile - 6 yıl Önce

oy için millete iş ver sağda solda, sana oy moy oy oy satın alınmaz, biraz araştırında nasıl millete iş vererek oy toplama peşinde olduğunu görün, oy için makarna kömür veren akp den ne farkın kaldı?

SIRADAKİ HABER