'Yazılanlar gerçeği yansıtmıyor'

İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Recep Demirtaş'tan o iddilara cevap

'Yazılanlar gerçeği yansıtmıyor'

İl Özel İdaresi Genel Sekteri Recep Demirtaş, Manolya Park içerisinde yer alan elektrik panosunun tehlike saçtığı yönünde yapılan haberlere açıklık getirdi.
Park içerisinde kafeterya yapılması için ihale yapıldığını ve bir firmanın ihaleyi kazanarak çalışmalara başladığını söyleyen Demirtaş, elektrik panosunun kullanıma kapalı olduğunu ve ‘tehlike saçıyor’ haberlerinin gerçeği yansıtmadığını söyledi. 
Elektrik panosunun firma tarafından kaldırıldığını söyleyen Demirtaş: “Bir yerel gazete de yayınlanan ‘Zonguldak 100’üncü Yıl Otobüs Terminali karşısında yapılan Manoyla Park’ta açıkta kalan elektrik panosu tehlike saçıyor. Bir şirket sahibinin fark ettiği elektrik panosundan karayolları kenarına kadar kablo çekilerek elektrik verildiği tahmin edilirken, açıkta bulunan hatların çocuk parkına yakın olması tedirginliğe neden oldu” haberi ile ilgili olarak kamuoyunun doğru bilgilendirilmesi amacıyla açıklama yapılması ihtiyacı hasıl olmuştur. Manolya Park’ta bir kafeterya firması yapılan ihale sonrasında çalışmalarına başladı. Yapılan haber içeriğinde bahsi geçen elektrik panosu parkın yapımı aşamasında elektrik ihtiyacının karşılanabilmesi için yüklenici firma tarafından tesis edilmiştir. Elektrik panosu ve besleme hatları pasif durumda olup, firma tarafından kaldırılmıştır” dedi. 

Güncelleme Tarihi: 21 Aralık 2018, 14:49
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER