YENİ BAŞKAN BORAN, GÖREVE DEVAM ETME ŞARTINI AÇIKLADI

YENİ BAŞKAN BORAN, GÖREVE DEVAM ETME ŞARTINI AÇIKLADI

Vefat eden Terziler ve Kunduracılar Esnaf Odası Başkanı Murat Bahadır'dan sonra oda başkanlığına seçilen Mehmet Boran, "Pazarcılar Odası bize bağlanırsa üye sayımız artar ve göreve devam ederim, yoksa göreve devam etmem" dedi.
 

6 Şubatta geçirdiği kalp krizi sonucu vefat eden Terziler ve Kunduracılar Esnaf Odası Başkanı Murat Bahadır'ın yerine Mehmet Boran yeni oda başkanlık görevine başladı.

Oda yönetim kurulu tarafından Murat Bahadır'ın vefatı sonrasında kendi arasında toplanarak aynı zamanda başkanvekilliği görevini yapan Mehmet Boran, oda başkanı olarak seçildi.
 
Yeni Terziler ve Kunduracılar Esnaf Odası Başkanı Mehmet Boran, 10 ay boyunca bu görevi yapacağını söyledi.

Odanın ekonomik anlamda çok büyük sıkıntı içerisinde olduğunu belirten  Terziler ve Kunduracılar Esnaf Odası Başkanı Mehmet Boran, "Murat başkanımızı bu vesile tekrar rahmetle ve minnetle anıyorum. Odanın üyesi çok az ve geliri neredeyse yok gibi. Sekreterin parasını dahi ödemekte zorlanıyoruz. 10 ay bu görevi yapacağım ve ardından kongre yapılacak. Pazarcılar Odası bize bağlanırsa üye sayımız artar ve göreve devam ederim. Yoksa göreve devam etmeyeceğim" ifadesini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 21 Mart 2021, 12:29
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER