YENİ İŞYERİ AÇACAK GİRİŞİMCİLERİN ONLİNE GİRİŞİMCİLİK EĞİTİMİ ALMASI GEREKİYOR

YENİ İŞYERİ AÇACAK GİRİŞİMCİLERİN ONLİNE GİRİŞİMCİLİK EĞİTİMİ ALMASI GEREKİYOR

KOSGEB Girişimcilik Desteğinden Yaralanmak Üzere Yeni İşyeri Açacak Olan Girişimcilerin Online Girişimcilik Eğitimi Alması Gerekiyor.

Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Metin Demir,daha önce yüzyüze gerçekleşmiş olan eğitimlerle alınan ‘’Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi Katılım Belgeleri’’nin Geleneksel Girişimci ve İleri Girişimci Destek Programları kapsamında geçerliliği 31.12.2020 tarihinden itibaren sona ermiştir.

KOSGEB Girişimcilik Desteğine başvuru yapmak üzere yeni işletme kuracak olan girişimcilerin, işletmelerinin resmi açılışını yapmadan önce e-devlet üzerinden online olarak Girişimcilik Eğitimlerini ve sertifikalarını almaları gerekmektedir. ( https://lms.kosgeb.gov.tr/ )

Kurulacak işin niteliğine göre Geleneksel Girişimcilik Eğitimi ve/veya İleri Girişimci Eğitiminin alınması gerekmektedir.

Girişimcilerin işlerini kurmadan önce KOSGEB web sayfasından, 444 1 567 nolu telefondan, KOSGEB Müdürlüklerinden ya da Odamızdan bilgi almaları faydalı olacaktır. 

Zonguldak İlinin büyümesi, gelişmesi için yeni girişimcilere ihtiyacı var. Gençlerimizi girişimci olmaya davet ediyorum. İlimizde girişimci sayısını artırmaya yönelik çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Yeni iş yeri açacak olan girişimcilerimizi KOSGEB desteklerinden yararlanmaya davet ediyorum dedi.

Güncelleme Tarihi: 10 Şubat 2021, 16:17
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER