Yeni yıl soğuklarla geldi!

Meteoroloji'nin yeni yılın ilk gününde yayınladığı tahminlere göre soğuk ve yağışlı hava dalgası yurdu etkilemeye devam edecek.

Yeni yıl soğuklarla geldi!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre ülke genelinin parçalı ve çok bulutlu, Marmara'nın doğusu, İç Ege, İç Anadolu'nun kuzeyi, Batı ve Orta Karadeniz, Doğu Karadeniz kıyıları, Doğu Anadolu'nun güneydoğusu, Güneydoğu Anadolu ile Çanakkale'nin iç kesimleri, Balıkesir, Muğla, Konya, Burdur, Isparta, Osmaniye, K. Maraş, Hatay ve Elazığ çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Yağışların; genellikle yağmur ve sağanak, Batı ve Orta Karadeniz'in iç kesimleri, İç Anadolu'nun kuzeyi, Doğu Anadolu'nun güneydoğusu ile Konya, Kütahya ve Afyonkarahisar çevrelerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor.

Hava sıcaklıklarında önemli bir değişiklik olmayacağı, ülke genelinde mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor.

BATI KARADENİZ

Çok bulutlu, Sinop hariç bölge genelinin aralıklı yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; kıyı kesimlerinde yağmur, iç kesimlerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor.

ZONGULDAK °C, 6°C

Çok bulutlu ve aralıklı yağmurlu

BOLU °C, 1°C

Çok bulutlu ve aralıklı kar yağışlı

DÜZCE °C, 6°C

Çok bulutlu ve aralıklı yağmurlu

KASTAMONU °C, 3°C

Çok bulutlu ve yağmurlu, iç ve yüksek kesimleri kar yağışlı

Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 01 Ocak 2020, 15:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER