YENİDEN REFAH PARTİSİ KAHVALTI TERTİP ETTİ

YENİDEN REFAH PARTİSİ KAHVALTI TERTİP ETTİ

Yeniden Refah Partisi Zonguldak İl Başkanı Necdet Sarı, yöneticilerle birlikte kahvaltılı program düzenledi.

Berrak Simit Sarayı’nda gerçekleştirilen kahvaltıya;  Yeniden Refah Partisi Zonguldak İl Başkanı Necdet Sarı, yönetim kurulu üyeleri, bazı ilçe başkanları ile kadın kolları üyeleri katıldı.

Yeniden Refah Partisi Zonguldak İl Başkanı Necdet Sarı, Türkiye ve Zonguldak gündemleri ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Dünyanın birçok ülkesi ve Türkiye’de de etkili olan pandemi salgını nedeniyle uzun süre ara verdikleri toplantılara devam ettiklerini belirten il Başkanı Sarı, "Geleneksel hale getirdiğimiz basında kahvaltı programının ikincisini yapıyoruz. Pandemi nedeniyle uzun bir ara vermiştik. Baktık ki çok çok farklı bir değişiklik olmuyor bundan sonraki süreçlerde her 3 ayda bir bu kahvaltılı basın toplantısını düzenli olarak yapacağız, Zonguldak'taki gündemi bir şekilde değerlendirmeye alacağız” diyerek şu ifadelere yer verdi.

“Zonguldak'ta tabi ki en büyük sorun işsizlik. Ekonomi şu an kredilerle dönüyor. Bu da insanlarımızın aşırı derecede borçlanmasıyla ağır bir yük altına girdiler. Bunun etkilerini önümüzdeki günlerde hep birlikte göreceğiz. Yeniden Refah Partisi olarak iktidara geldiğimizde bu ekonomik darboğazı sıkıntıları gidereceğiz, kaynak programlarımız hazır. Biz hazırlamış olduğumuz kaynak paket programlarımız ile sıkıntıları aşacağız.

Biz parti olarak kısa sürede birçok ilimizde teşkilatlarımızı kurduk. Büyük kongremizi yaparak seçime girmeye hak kazanan 15 partiden birisi olduk. Fakat üzülerek belirtmeliyim ki ulusal basında bizden bahsedilmiyor ama daha seçime girip girmeyeceği bile belli olmayan partiler gündeme getiriliyor. Fakat biz burada sahada Yeniden Refah Partisi'ne halkın ilgisini görüyoruz ve bundan memnunuz” dedi.

Güncelleme Tarihi: 26 Temmuz 2020, 15:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER