YEŞİL, AMELE BİRLİĞİ’NDE YAPILAN İŞÇİ TEMSİL ÜYE SEÇİMİNİ DEĞERLENDİRDİ

Genel Maden İşçileri Sendikası GMİS Genel Başkanı Hakan Yeşil, Amele Birliği’nde yapılan işçi temsil üye seçimini değerlendirdi.

YEŞİL, AMELE BİRLİĞİ’NDE YAPILAN İŞÇİ TEMSİL ÜYE SEÇİMİNİ DEĞERLENDİRDİ

Genel Maden İşçileri Sendikası (GMİS) Genel Başkanı Hakan Yeşil, Amele Birliği işçi üye seçimlerine başarılar dileyerek, "Arkadaşlarımızın sorumluluğu büyük. Amele Birliğini anlatmak, geliştirmek ve kurumun imkânlarını işçilere sunmak gibi üzerlerinde büyük bir yükleri var. 
Bu kutsal görevi en iyi şekilde yapacaklarına inanıyorum"ifadesini kullandı. Genel Maden İşçileri Sendikası GMİS Genel Başkanı Hakan Yeşil, Amele Birliği’nde yapılan işçi temsil üye seçimini değerlendirdi. Yeni seçilen Amele Birliği işçi temsilcilerin sorumluluklarının büyük olduğunu söyleyen Yeşil; “Üç yılda bir yapılan Amele Birliği seçimlerini dün gerçekleştirildi.  
Yedi bölgede yapılan seçimlerde işçi arkadaşlarımızın tercihleri doğrultusunda, bu işi en iyi yapabileceklerine inandıkları, güvendikleri ve kendilerini iyi temsil edebileceklerini düşündükleri arkadaşlarımız bölgelerde temsilcilerini seçtiler. Yedi bölgeden arkadaşlarım ikişer kişi olmak üzere temsilciler seçildi. Bu seçimler kurumumuz Amele Birliği için hayırlı olur.  Seçilen arkadaşlara görevlerinde başarılı olurla inşallah ve hayırlı olur” dedi. Başkan Yeşil kendisinin de Amele Birliğinden geldiğini belirterek şu ifadelere yer verdi; “ 2012 yılında ben de Amele Birliği’nde bölge temsilcisiydim. İşçi arkadaşlarımın da tercihi ile Amele Birliği’ne seçilmiştim. 2012 yılından başlayarak Amele Birliği’nde görev yaptım. Kutsal bir meslek. Arkadaşlarımızın sorumluluğu büyük. Amele Birliğini anlatmak, geliştirmek ve kurumun imkânlarını işçilere sunmak gibi üzerlerinde büyük bir yükleri var.  Bu kutsal görevi en iyi şekilde yapacaklarına inanıyorum, Amele Birliği’nin geçmişten bugüne kadar yönetim anlamında nasıl yönetildiğini bundan sonra da nasıl yönetilmesi gerektiği kararlarını arkadaşlarımıza devrettik.
 

Gündem

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER