Yığılca coştu…

Yığılca coştu…

Yığılca coştu…

Yığılca Belediyesi tarafından organize edilen Arı ve Bal Festivali görkemli geçti.
Oldukça eğlenceli görüntülere sahne olan festivalde Yığılca halkı gönüllerince eğlendi.
Ramazan Çelik ve Sevgi Petek’in sahne aldığı konserlerde ise vatandaşlar saatlerce eğlendi ve bol bol göbek attılar.
Yağlı güreşlerinde yapıldığı festivale Kırkpınar Başpehlivanları katıldı.
Heyecanlı mücadelenin yaşandığı güreşlerde Güngör Ekin başpehlivanlığı kazandı.
Yığılca’da gerçekleştirilen festivale Kdz. Ereğli bölgesi başta olmak üzere Türkiye’nin dört bir yanında yaşayan Yığılcalılar katıldı.
Yığılca’yı Batı Karadeniz’in parlayan yıldızı yapan Belediye Başkanı Muzaffer Yiğit festival ile ilgili Yığılcalılara yaptığı açıklamasında şöyle dedi:
“Göreve geldiğimiz ilk günden bu yana gerçekleştirdiğimiz hangi hizmet varsa odağımız her zaman "önce insan" olmuştur. "İnsanı yaşat ki devlet yaşasın" sözünü kendimize rehber edindiğimiz günden bu yana siz değerli hemşehrilerim ile bir çok çalışmaya imza attık. Bu süreç biraz uzun ve sancılı olsa da, bir bebeğin emekleyip yürümeye ve sonrasında koşmaya başlaması gibi küçük ama heyecanlı bir süreç oldu. Yılmadan, bıkmadan, ümitsizliğe kapılmadan ilk günkü aşk ile çalışmalarımıza devam ediyoruz. Tüm amacımız güzel bir Yığılca, yaşanabilir bir Yığılca... Çocuklarımıza, torunlarımıza güzel bir memleket bırakmak için var gücümüzle çalışıyoruz. Değerli vatandaşlarımızdan bu çalışma sürecimizde bizlere olan destek, sabır ve anlayışları için kat be kat teşekkürler ediyorum.
Yine geçtiğimiz Cuma günü gerçekleştirdiğimiz Yığılca Arı ve Bal Festivali'ne göstermiş olduğunuz yoğun ilgiden ve muazzam kalabalıktan dolayı tüm hemşehrilerime tekrar tekrar teşekkür ediyorum. Cuma günü Festival açılışından akşam konserler bitene dek gösterdiğiniz bu pozitif tepki beni son derece memnun etmiştir. Ne kadar doğru şeyler yaptığımızı bizlere bir kez daha gösterdiniz. Allah tüm hemşehrilerimden razı olsun.
Yine değerli vakitlerinden zaman ayırarak festivalimizi ve bizleri şereflendiren Düzce Milletvekillerimiz Sayın Ayşe Keşir'e, Sayın Fahri Çakır'a, Düzce Belediye Başkanı Sayın Dursun Ay'a, Akçakoca Belediye Başkanı Sayın Cüneyt Yemenici'ye, Akfa Beton Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Ahmet Mutlu'ya, İGM üyemiz Sayın Hüseyin Yılgın'a, Ak Parti İlçe Başkanımız Sayın Kerem Yalçıner'e, Yığılca Belediyesi Eski Başkanı Sayın Bünyamin Şahin'e, değerli sanatçılarımız Mustafa Elem'e, Sevgi Petek'e ve Ramazan Çelik'e, güvenlik güçlerimizin her kademeden değerli mensuplarına ve emekleri tartışılmaz olan Belediyemizin kıymetli tüm personeline gösterdikleri katılım, çaba ve çalışmalarından ötürü sonsuz teşekkürler ediyorum. Allah hepinizden razı olsun.”

Gündem

Güncelleme Tarihi: 10 Eylül 2018, 11:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER