Yılmaz uyuşturucu belasına dikkat çekti

Yılmaz uyuşturucu belasına dikkat çekti

Yılmaz uyuşturucu belasına dikkat çekti

Zonguldakın Kozlu ilçesi Belediye Başkanı Kerim Yılmaz, kulüp başkanları ve yöneticileriyle ilçede bir araya gelerek sporun önemine ve kötü alışkanlıklardan uzak durulmasına dikkat çekti.
Kozluda faaliyet gösteren spor kulüpleri başkan ve yöneticileriyle dün öğle yemeğinde buluşan Kozlu Belediye Başkanı Kerim Yılmaz, Spor insanların özel, zihinsel olarak gelişmelerini sağlamak ve kötü alışkanlıklardan uzak durmasına vesile olan güzel bir faaliyettir. Gazi Mustafa Kemal Atatürk, ‘Ben sporcunun zeki, çevik ve ahlaklısını severim demiştir. Bu kötü alışkanlıklardan gençlerimizi uzak tutmamız için gençlerimize sürekli olarak telkinde bulunmalıyız hatta adli mercilere de şikayet etmemiz gerekiyor. Maalesef uyuşturucu satıcıları okul önlerine kadar girmiş. Elimizden geldiğince denetim yaparak okul önlerindeki seyyar satıcıları uzaklaştırıyoruz ama bu illetin satışı okul içlerine kadar girmiş. Kozluda geçtiğimiz günlerde bir kardeşimiz bu illet nedeniyle hayatını kaybetti. Bizler ve sizler sürekli olarak gençlerimizle iç içeyiz. Gerekli uyarıları yaparak önlem almalıyız.
Kozluda bonzai denen illet son dönemlerde çok yaygınlaştı. Arkadaşlar durum çok ciddi. Satıcıları biliyorsanız hemen adli mercilere bildirmenizi istiyorum. Okullara kadar girildi. Tespit etmek çok zor. Aileler çocuklara sahip çıkıyor ama neye sahip çıktıklarını bilmiyorlar. Uyanık olalım. Bildiklerinizi ve duyduklarınızı mutlaka kolluk kuvvetlerine haber verin. Bu kesinlikle gammazlamak değildir aksine bu tür kullanıcıların sağlığı içindir. Tehlike canları çalıyor. Devlet arkamızda arkadaşlar. Bu konuda önlem almalıyız. Bu anlamda hepimize görev düşüyor diye ifade etti.
Başkan Yılmaz, ilçedeki çalışmaları da hatırlatarak, Kozlu Belediyesi olarak her zaman spora ve sporcuya önem veriyor. Bizlerde bunu devam ettiriyoruz. İlçemizdeki yetenekli gençleri tespit ederek, Kozlu Belediyespor kadrosuna kattık. Bugün çok para harcayan kulüplerle aynı seviyedeyiz. Bu altyapı hamlesini diğer kulüplerimize yayarak ve aileleri de işin içine çekerek çıtayı daha da yükseltmeliyiz. Sporun siyaseti olmaz. Spor kulüpleri de siyasi yapı değildir. Belediye Başkanı olarak bir siyasi partiden seçildik ancak o gün siyaseti bıraktık. Tüm ilçe halkına hizmet vermek için mesai harcıyoruz dedi.
Kulüp başkan ve idarecileri ise Belediye Başkanı Kerim Yılmaza desteklerinden dolayı teşekkür etti.

haber

haber

Güncelleme Tarihi: 20 Mart 2018, 08:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER