Yolcu minibüsünde korona virüse karşı bölmeli önlem

ZONGULDAK'TA MAHALLEYE YOLCU TAŞIYAN MİNİBÜSÜN SAHİBİ GENÇ; YENİ TİP KORONAVİRÜS TEDBİRLERİ KAPSAMINDA YOLCU KOLTUKLARININ ARASINA KÖPÜK BÖLME İLE KAPATTI. ŞOFÖR MAHALLİNİ DE NAYLON İLE KAPATAN GENCİN ALDIĞI TEDBİR YOLCULARI DA MEMNUN ETTİ.

Yolcu minibüsünde korona virüse karşı bölmeli önlem

Zonguldak’ta mahalleye yolcu taşıyan minibüsün sahibi genç; yeni tip korona virüs tedbirleri kapsamında yolcu koltuklarının arasına köpük bölme ile kapattı. Şoför mahallini de naylon ile kapatan gencin aldığı tedbir yolcuları da memnun etti.

Mithatpaşa Mahallesi’ne yolcu taşıyan minibüsün sahibi Vahit Topçu isimli genç, yeni tip korona virüs salgını dolayısıyla minibüsünde ilave tedbirler aldı. Köpüklerle yolcu koltuklarının arasına bölme yapan Topçu, şoför mahallini de şeffaf naylon ile kapattı. Para alışverişini de naylonun arasından açtığı küçük delik sayesinde gerçekleştiren Topçu, diğer şoför esnafına da örnek oldu.

Yolcuların büyük memnuniyet duyduğu önlemleri alarak herkesin sağlığını düşündüğünü anlatan Topçu, "Korona virüsle ulusal bir mücadele içindeyiz. Biz de halkımızın sağlığı için arabamızda gerekli tedbirleri aldık. İlk önce şoför tarafını naylon ile kapatarak şoför kısmının sağlığını düşündük. Sonra halkımızın sağlığını düşünmek için yolcu kabinlerini kapattık. Kabin şeklinde düzenledik. Biz tedbirlerimizi aldık. Buradan tüm yolcularımıza söylüyoruz, güvenli bir seyahat sürebilmeleri için sağlıkları bizim için önemli. Biz yolcu kabinlerimizi köpüklerle kapattık. Yolcularımızın ikili temasını kaldırdık. Şoför tarafını şeffaf branda ile çevirdik. Şu an içimiz rahat, yolcularımızın da içi rahat olabilir. Bize teşekkür ediyorlar. Herkesin bizim gibi duyarlı olmasını istiyorlar. Tüm şoför esnafına çağrımızdır biz en güzel şekilde önlemimizi aldık. Onlar da alabilirler" şeklinde konuştu.

Gündem

Güncelleme Tarihi: 21 Nisan 2020, 10:40
YORUM EKLE
YORUMLAR
Kiraz Altun
Kiraz Altun - 4 yıl Önce

Kardeşimize, teşekkürler bu konuda duyarlılık göstererek insanların hayatlarını önemsediği.icin çok doğru ve önemli olduğunu düşünüyorum.

SIRADAKİ HABER